Divendres, 19 d'abril de 2024
És notícia

Màxima expectació per la inauguració de Ferrari Land

Avatar photo

El nou parc temàtic dedicat a la marca de cotxes disposa d'onze atraccions

Aquest matí s’ha presentat la nova àrea del parc d’atraccions PortAventura World: Ferrari Land. La zona disposa d’un total d’onze atraccions, de les quals destaca la muntanya russa més alta i ràpida d’Europa: l’accelerador vertical. La imponent infraestructura té 112 metres d’alçada i pot arribar a una velocitat de 180 km/h en només 5 segons. Durant tota la temporada la nova secció tindrà un horari d’atenció al públic de 10 a 17 hores. Les entrades del nou parc dedicat a l’escuderia italiana només es podran adquirir de forma combinada amb PortAventura. Així, una entrada d’adult tindrà la possibilitat de visitar els dos parcs durant un dia i costarà 60 euros.

Periodistes i autoritats s’han reunit aquest matí per la inauguració de la gran novetat de PortAventura World, Ferrari Land. Durant l’acte, s’ha explicat les instal·lacions i els components del parc. A banda de l’accelerador vertical, l’altre punt neuràlgic de Ferrari Land serà el Ferrari Experience, on els visitants podran endinsar-se en els dos mons de la marca: les motos GT i la Fórmula 1.

L’oferta quedarà completada amb la Ferrari Land Gallery (un viatge interactiu per la història del mite de Ferrari); un circuit de carreres; dues torres de rebot i de caiguda lliure; simuladors de Fórmula 1 per a adults i nens; un ‘pit stop’; un ‘speedway’ que oferirà als nens la possibilitat de gaudir d’un Fórmula 1 en miniatura i una àrea de jocs infantil.

El recinte està ambientat en Itàlia i inclou reproduccions d’alguns monuments icònics d’aquest país com el Campanile de Venècia. L’ambientació italiana està acompanyada de la realització de tres espectacles que es faran durant el dia i animació als carrers del parc. Els primers visitants podran ingressar a les instal·lacions a partir d’aquest divendres, 7 d’abril.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El trànsit serà tallat durant el Diumenge de Rams

Notícia següent

La Vall d’Hebron utilitza una tècnica per tractar la paràlisi facial que no deixa cicatrius

Notícies relacionades