300 persones assisteixen al Concert per al record al cementiri de Reus

    En aquesta segona edició la interpretació musical ha anat a càrrec de la Cobla Reus Jove

    El Cementiri General de Reus ha acollit aquest dijous, 1 de juny la segona edició del «Concert per al record», un acte en el que hi han assistit unes 300 persones i que té com a objectiu posar en valor el ric patrimoni artístic i històric del cementiri, i alhora retre homenatge i record a les persones que hi reposen. Organitzat per Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, divisió de l’empresa municipal Reus Serveis Municipals SA, el concert s’emmarca en la Setmana Europea dels Cementiris, que impulsa l’Associació de Cementiris Significatius d’Europa. Aquesta iniciativa també s’organitza en altres cementiris de ciutats catalanes i d’arreu d’Europa.

    La interpretació musical ha anat a càrrec de la Cobla Reus Jove, una formació que tot just celebra el seu 20è aniversari. El concert, que ha tingut té lloc al bosquet de pins que hi ha al voltant del Centre d’Interpretació del cementiri, ha dedicat un reconeixement a la figura del prestigiós metge reusenc, Dr. Alexandre Frías i Roig, en el marc de la commemoració de l’Any Frías.

    Serveis Funeraris Reus i Baix Camp porta a terme des de fa anys activitats i projectes amb l’objectiu de divulgar el patrimoni històric, artístic i cultural del Cementiri General de Reus, un espai significatiu per la ciutat, i emotiu per als familiars i amics de les persones que hi reposen.