24 joves en el ‘Camp de Treball del Gaià: un món entre Altafulla i Tamarit’

  L'objectiu és incidir en el manteniment del medi ambient, centrant-se en l'entorn d'Altafulla i el riu Gaià

  temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
  Els joves participants en aquesta edició. Foto: EF

  La quarta edició del ‘Camp de Treball del Gaià: un món entre Altafulla i Tamarit’ per incidir en el manteniment del medi ambient, centrant-se en l’entorn d’Altafulla i el riu Gaià. En total, 24 joves de 14 a 17 anys de diferents punts de Catalunya passaran les seves vacances, fins al 14 de juliol, fent actuacions mediambientals.

  Els joves realitzaran treballs per tal que “coneguin l’entorn natural i vegin que és Altafulla i el riu Gaià, i que participin activament en les activitats per a la biodiversitat”, ha declarat Hèctor Hernàndez, responsable de l’Associació Mediambiental La Sínia. Les tasques realitzades pels joves són principalment de neteja i millora dels espais. Cada any, s’han anat ampliant zones en aquest camp de treball. “La voluntat és poder fer coses arreu del nostre entorn i poder posat el nostre granet de sorra per millorar l’entorn”, ha explicat Hernàndez.

  La regidora de Medi Ambient, Montse Castellarnau, ha volgut donar les gràcies als 24 joves per “dedicar els dies de vacances a fer activitats de respecte al medi ambient i a fer un bé social”. I ha afegit: “Gràcies al vostre esforç i la vostra feina, s’enriqueix el territori”. Després d’aquest camp de treball, hi haurà un segon grup de 24 joves del 16 al 30 de juliol amb joves, majors de 18 anys, de diferents països europeus. L’horari d’aquest Camp és de 9 a 13h i de 16 a 19h, amb dies de descans.