Dimecres, 24 d'abril de 2024
És notícia

‘1968, una mirada fotogràfica de la Processó’ de la família Font, a la Sala Lluís d’Icart

Avatar photo

La Sala Lluís d’Icart encara la Setmana Santa amb una nova proposta en l’àmbit de la fotografia. Des d’avui i fins al proper 22 d’abril, s’hi pot visitar l’exposició “1968, una mirada fotogràfica de la Processó”, obra de Josep Font i Carme Mas, veïns de Torredembarra.

El desembre de l’any 1967, Carme Mas i Josep Font es van establir a la vila com a fotògrafs, concretament al número 4 del carrer d’Antoni Roig. La Processó del Sant Enterrament de l’any 1968, objecte de l’exposició, es pot considerar un dels primers reportatges que van realitzar. La mostra consisteix en un conjunt d’unes cent cinquanta imatges provinents del fons fotogràfic de la família Font, fruit d’aquell reportatge primerenc i que esdevé testimoni perenne d’una bona part de les famílies torrenques de l’època.

La Confraria de la Creu – Armats ha promogut aquesta exposició, que ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, amb l’objectiu de posar en valor aquest patrimoni i acostar-lo als veïns i veïnes de Torredembarra.

L’horari de visita de l’exposició, és de dilluns a divendres, de 10 h a 20.30 h (accés pel Pati del Castell), i dissabtes, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h (accés pel Camí de l’Era).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

El jutge envia a presó la parella de la noia de Vinaròs que va aparèixer enterrada a Ulldecona

Notícia següent

El noi agredit pels Àngels de l’Infern a Cambrils diu que no ha tornat a sortir de nit per por

Notícies relacionades