1.400 alumnes se’n beneficien de sessions de teatre en anglès a l’Escorxador a Lleida

  Ipa Productions ha fet aquesta setmana cinc sessions de ‘Robin Hood’, un dels espectacles inclosos en el programa educatiu municipal Educació a l’Abast de l’Ajuntament de Lleida

  La companyia Ipa Productions ha representat aquesta setmana en cinc sessions “Robin Hood”, un espectacle en anglès per a escolars, al Teatre de l’Escorxador, davant uns 1.400 alumnes, de 24 centres educatius de Lleida ciutat i comarques.

  Els espectacles escolars que ofereix aquesta companyia són interactius en viu i 100% en anglès. S’ofereix una guia didàctica, amb la qual els mestres poden treballar amb els seus alumnes diferents propostes didàctiques a partir de l’argument de l’obra.

  Aquests espectacles estan inclosos en el programa educatiu municipal Educació a l’Abast de l’Ajuntament de Lleida.

  La sinopsi de “Robin Hood” se centra a l’Anglaterra medieval, sotmesa al comissari de policia de Nottingham, el ric i avar recaptador d’impostos. El valent heroi, Robin Hood, està convençut que ell és l’únic que pot salvar el país. Amb arc, fletxes i espasa, lluita heroicament en nom de la justícia. És valent. No té por. Però malauradament s’equivoca!

  Ipa Productions és una companyia de teatre educatiu amb molts anys d’experiència. Des del 1997, ha fet més de 4.000 actuacions davant de més de 500.000 alumnes i 1.500 escoles de primària, secundària i parvulari arreu de l’Estat espanyol.