1.100 alumnes participaran en els tallers de la Setmana de la Ciència

    Estan organitzats per APQUA i AEQT

    El Centre de Recursos per a l’Aprenentatge i la Investigació (CRAI) del Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili ha acollit aquest matí la inauguració dels tallers de la Setmana de la Ciència organitzats pel Projecte APQUA de la URV i patrocinats per l’Associació Empresarial Química de Tarragona.

    Durant tota aquesta setmana es duran a terme diversos tallers on més de 1.100 alumnes de primària i secundària de diferents centres del territori podran descobrir les diverses aplicacions de la química en la vida quotidiana. Els tallers inclouen un total de nou experiments que els permetran des de generar electricitat a partir de la construcció d’un motor senzill fins al muntatge d’una torreta per a plantes sostenible.

    L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència i parlaments de Xavier Farriol, Director del Projecte APQUA i Vicerector de la URV; Immaculada Reguant, Directora Territorial del Departament d’Ensenyament; Yolanda Cesteros, Degana de la Facultat de Química de la URV; Ferran Huidobro, Secretari General de l’AEQT; i Joan Antón Ferré, Rector de la URV.

    Després de les diverses intervencions s’ha donat pas a l’inici dels tallers, i a la demostració dels diversos experiments a mans del responsable tècnic del Projecte APQUA, Carles Lozano.