? Opinió | Represaliats i represaliades polítiques, som amb vosaltres

  Article de Pol Baldomà Díaz, Secretari d’Organització del Jovent Republicà de Ponent

  “2019. A Espanya es persegueixen persones per la seva ideologia política. Des del passat octubre del 2017, a Espanya hi ha presos i preses polítiques, exiliats i exiliades, polítics i polítiques perseguides per haver donat suport a la voluntat d’un poble d’autodeterminar-se.

  Aquest dimecres dia 23, l’alcalde d’Alcarràs, haurà de tornar a declarar davant del corrupte aparell d’ (in)justícia del Regne d’Espanya pel senzill fet d’escoltar els seus conciutadans i conciutadanes. Nombrosos alcaldes i alcaldesses ja han hagut de passar per aquesta intolerable farsa.

  És inadmissible que l’anomenada justícia estigui utilitzant alguns càrrecs electes per reprimir i fer escarmentar el legítim moviment independentista. El Jovent Republicà no tolerarem que se segueixi usant la justícia i els aparells de l’Estat per sotmetre persones republicanes.

  Alcalde Serra, tens tot el nostre suport, seguirem denunciant aquests actes injustos dia rere dia i continuarem lluitant per construir una República més justa, més igualitària i més democràtica.

  Alcaldes i alcaldesses, presos i preses polítiques, exiliats i exiliades, perseguits i perseguides, mai caminareu sols. Som amb vosaltres.”

  Pol Baldomà Díaz, Secretari d’Organització del Jovent Republicà de Ponent