fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Tot a punt per a l’inici de la Campanya de Nadal i l’encesa de llums a Reus

Avatar photo

La ciutat està preparada perquè comenci, aquest divendres a la tarda, la Campanya de Nadal 2023, batejada amb el lema “Reus, és Nadal”, i que compta amb un gran programa d’activitats, espectacles d’animació al carrer i d’atraccions a l’aire lliure que, juntament amb l’enllumenat dels carrers i barris, suposaran una potent ambientació nadalenc a a la ciutat.

La festa començarà el divendres 24 de novembre, a les 18:30 h a la plaça del Mercadal, amb l’espectacle “Viatge de Nadal” que sota el personatge de la llum del Nadal i amb un espectacle molt dinàmic i interactiu amb el públic, donarà pas a l’encesa de l’arbre i dels llums de Nadal a les 19:00 h. Serà l’alcaldessa de la ciutat, Sandra Guaita, juntament amb la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó i el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, qui premerà la bola que encendrà tot l’enllumenat nadalenc a carrers, places i barris de la ciutat. També hi assistiran la resta de regidors i regidores i els representants del teixit associatiu de la ciutat i de la Taula de Comerç de Reus.

Més tard, a les 19:30 h, tota la comitiva es desplaçarà a la plaça de la Llibertat, on inaugurarà l’espai “Un Nadal Rodó”, la novetat del Nadal d’enguany que ofereix un recorregut pel calendari nadalenc de Reus amb personatges, activitats i tallers. Un cop inaugurat l’espai, a les 20:00 h es donarà pas al primer espectacle de música i llum de la bola de llum, un altre dels grans atractius de la Campanya de Nadal 2023. Aquesta bola, de 12 metres de diàmetre, oferirà un espectacle de llum i música de 15 minuts de durada, que es repetirà diàriament a les 18:00 h, 19:00 h, 20:00 h i 21:00 h.

L’objectiu de la campanya, ideada per l’Ajuntament, a través de l’Agència Reus Promoció i impulsada amb la col·laboració de les entitats comercials de la ciutat, és contribuir a consolidar el posicionament de Reus com a centre comercial i cultural de referència, amb un impacte més enllà de les festes de Nadal.

“Reus, és Nadal” presenta diferents espais curosament pensats perquè esdevinguin escenaris molt nadalencs i plens de màgia on s’hi desenvoluparan activitats especials i on els visitants són els protagonistes. Sense deixar de banda els espectacles itinerants de diferents formats i tipologia que s’han programat durant diferents dies de la campanya.

Així mateix, es desplegaran múltiples accions de difusió. Una de les eines destacades de promoció serà l’Agenda d’actes de Nadal, que recollirà les principals activitats que se celebraran a Reus. La programació d’actes també es compartirà mitjançant les xarxes socials, i les pàgines web reusturisme.cat  i reus.cat .

Les places Mercadal, Prim, Llibertat, Evarist Fàbregas, Anton Borrell, el Raval de Santa Anna, així com els Mercats de Reus seran els principals escenaris d’atracció de visitants. L’extensa oferta comercial de proximitat així com la implicació del sector contribuirà a la distribució dels visitants pel conjunt de carrers i places.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Salou remarca les oliveres com a part del seu patrimoni històric

Notícia següent

Detingut un home per trencar una ordre contra la violència de gènere

Notícies relacionades