fbpx
Dissabte, 2 de març de 2024
És notícia

Reus continua amb la transformació dels patis de les escoles bressol municipals

Avatar photo

El regidor d’Educació, Daniel Recasens, ha inaugurat aquest dijous, 9 de desembre les obres de reconversió del pati de l’escola bressol municipal L’Olivera en jardí educatiu. Amb aquesta obra ha permès dotar el pati d’elements didàctics que permetin afavorir el creixement integral dels infants i crear nous espais on puguin experimentar i fer descobertes per si mateixos.

Després de la remodelació dels patis per jardins educatius de l’EBM la Ginesta i l’EBM el Lligabosc ara s’ha dut a terme la remodelació a l’EBM l’ Olivera i l’EBM Montsant. Els seguiran els patis de l’EBM Marfull i EBM Margalló, actualment en període de licitació.

L’obra a les escoles bressol L’Olivera i Montsant, forma part del mateix contracte, que va ser adjudicat a Construccions Vinaixa, amb un pressupost de 69.682,22 euros (IVA inclòs)

L’actuació ha aprofitat els elements naturals dels patis per relacionar-los amb la resta d’elements, i integrar-los amb el paisatge i l’entorn, d’acord al projecte educatiu del centre.

El jardí és un espai de contacte directe amb elements de la natura. L’observació i el joc dels infants que l’exploren ajuda a adquirir nous continguts, aquest espai esdevé una continuació de les estances de les Escoles Bressol Municipals.

Els espais naturals com el de plantes aromàtiques o camins de textures combinen amb els elements de joc de fusta; ponts, cases i tobogans són elements que estimulen el joc divers, lliure i creatiu i amb múltiples oportunitats d’aprenentatge.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Tarragona es prepara per acollir la I Cursa Adaptada i Inclusiva

Notícia següent

Barcelona recupera la Cavalcada i l’espectacle de Cap d’Any

Notícies relacionades