Reus celebra el 170è aniversari d’El Círcol

En el decurs de l’acte també s’ha celebrat un reconeixement als 10 socis més antics, el número 1 dels quals, el Sr. Francesc Gras Sala és associat des de fa 82 anys

Aquesta tarda han endegat els actes de celebració del 170è aniversari d’El Círcol que ha comptat amb una nombrosa participació de Socis. L’acte s’ha iniciat amb els parlaments dels sis darrers presidents de l’entitat que han remarcat la cohesió dels socis, la participació de l’entitat en la vida i les activitats ciutadanes, així com l’apertura dels darrers anys.

En el decurs de l’acte també s’ha celebrat un reconeixement als 10 socis més antics, el número 1 dels quals, el Sr. Francesc Gras Sala és associat des de fa 82 anys. Tots han manifestat la seva estima per l’entitat i l’arrelament a la ciutat.

La presidenta, Patrícia Terradellas ha afirmat que “la història de Reus no es pot explicar sense explicar la història d’El Círcol i de tots aquells socis il·lustres que l’han conformat. Per a Patrícia Terradellas “Avui aquest acte vol ser també un just homenatge als forjadors d’aquesta centenària entitat que és el Círcol”.