Facilitats d’aparcament al voltant de Misericòrdia amb motiu dels actes de festa major

S'ha fet gratuïta la zona blava d'aparcament situada al carrer de Miami i es negocia perquè els aparcaments dels supermercats s'obri al públic

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana ha ampliat les facilitats d’aparcament al voltant del passeig i el santuari de Misericòrdia amb motiu dels actes de la festa major que tenen lloc aquest dies en aquesta zona de la ciutat. La limitació de les places d’aparcament al propi passeig de Misericòrdia, donada la restricció de l’accés en un espai on ha calgut limitar l’aforament dels actes programats a causa de les mesures sanitàries, ha motivat acords de l’Ajuntament amb empreses públiques i privades per posar a disposició de la ciutadania noves places d’aparcament gratuïtes durant aquest dies de festa major.

Així, Reus Mobilitat i Serveis, ha fet gratuïta la zona blava d’aparcament situada al carrer de Miami. Així mateix, l’Ajuntament ha arribat a un acord amb el supermercat Alcampo, situat al carrer de Llorenç Milans del Bosch, per obrir l’aparcament de superfíce al conjunt de la ciutadania i no únicament als clients. L’Ajuntament manté obertes converses amb altres supermercats de la zona amb aparcament propi per a clients, per obrir-lo al conjunt de la ciutadania.

La gratuïtat de les zones d’aparcament és vigent des d’avui i fins que acabin els actes programats amb motiu de la festa major.