Reus inaugura la Campanya de Nadal 2022 amb l’encesa de llums

La campanya de Nadal 2022 vol contribuir a consolidar el posicionament de Reus com a centre comercial i cultural de referència

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Alcalde de Reus, Carles Pellicer; la Vicealcaldessa, Noemí Llauradó; i la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, acompanyats pel Geni del Nadal de Reus i els follets, portaveus de grups municipals i representants de diferents entitats, han premut el botó que, simbòlicament, ha encès l’arbre de Nadal de la plaça del Mercadal i simultàniament tota la il·luminació de Nadal que guarneix carrers, barris i places de la ciutat.

L’acte, que ha comptat amb la presència d’altres regidors i regidores del consistori, ha iniciat la campanya Reus, Un Nadal per Gaudir 2022, que disposa d’un gran programa d’activitats, espectacles d’animació al carrer i d’atraccions a l’aire lliure que, juntament amb l’enllumenat dels carrers i barris, suposaran una potent ambientació nadalenca a la ciutat.

A partir de les 18:30 h la plaça del Mercadal s’ha omplert de públic per veure l’actuació musical dels Brincadeira, acompanyats de la dansa de la companyies Brava i Sacude, que han interpretat un espectacle de dansa vertical a la façana del Gaudí Centre.

Tot seguit s’ha premut el botó de l’encesa de la il·luminació i el públic s’ha repartit pels diferents atractius de la campanya d’enguany, encapçalats pel carrusel de la plaça del Prim i també pel túnel de llum de la plaça de la Llibertat, una atracció de 34 metres de llargada, que oferirà un espectacle de llum i música de 10 minuts de durada. Aquest espectacle es repetirà diàriament a les 18:00 h, 19:00 h, 20:00 h i 21:00 h.

L’objectiu de la campanya, ideada per l’Ajuntament mitjançant Reus Promoció i impulsada amb la col·laboració de les entitats comercials de la ciutat, és contribuir a consolidar el posicionament de Reus com a centre comercial i cultural de referència, amb un impacte més enllà de les festes de Nadal.