El Punt de Voluntariat de Reus aplega 34 entitats a la fira

Cada entitat donarà a conèixer els seus projectes

Trenta-quatre entitats participaran en la fira, oberta a tothom, organitzada pel Punt de Voluntariat de Reus, un servei municipal que depèn de la Regidoria de Benestar Social, aquest divendres 30 de setembre de 17 a 20 h a la plaça de la Llibertat. Serà la sisena edició d’aquesta trobada entre membres de les entitats que actuen a la ciutat i que acullen persones voluntàries i persones interessades en el voluntariat.

A més de les paradetes, en què cada entitat participant donarà a conèixer els seus projectes, hi haurà diverses activitats: tallers de memòria, de salut, cuina, activitats esportives, circuits temàtics i de natura, ganxet i caps grossos. També actuaran Moixiganga de Reus, Down Revolution, Orfeó Reusenc, Dj Abadia, la Víbria de Reus i batucada Reusamba.

A més, hi haurà un berenar de coca amb xocolata i una foodtruck de l’entitat Grans Projectes Solidaris. Junt amb les entitats, hi haurà dos estands més amb informació d’interès per a la ciutadania: un de la Federació Catalana de Voluntariat Social i un altre compartit entre el Punt de Voluntariat i la Regidoria de Relacions Cí viques de l’Ajuntament de Reus.