fbpx

L’Hospitalet de l’Infant acull una conferència de l’atleta amb discapacitat Àlex Roca

Avatar photo

Amb tan sols 6 mesos de vida, l’Àlex Roca va patir un herpes cerebral que li va provocar una paràlisi cerebral, que el va deixar amb un 76% de discapacitat física que l’afecta principalment a la mobilitat i la parla, per la qual cosa es comunica per llenguatge de signes.

Els metges que van atendre el seu cas no li van donar gaire esperança de vida, però res no li ha impedit aconseguir portar una vida normal i convertir-se en un exemple de superació. L’esport es va convertir en el seu motor de vida i l’ha portat a haver fet 4 triatlons, a participar en la TITAN DESERT 2018 i en la PILGRIM RACE 2018.

Les xerrades que imparteix són dedicades a canviar la mentalitat d’aquelles persones amb prejudicis envers les que tenen alguna discapacitat. Amb llenguatge de signes i amb l’ajuda d’una intèrpret, hi exposa la seva història i els obstacles que ha hagut de superar al llarg de la seva vida.

Les Regidories de Benestar Social i Salut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han organitzat una conferència motivadora per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Serà el pròxim 2 de desembre, a les 10:30 h, a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, a la Sala Ferrer Malet.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un adolescent dispara a una nena per haver escrit ‘neteja’m’ en un vidre del seu cotxe

Notícia següent

El Morell, a punt per encetar un nadal amb MAJÚSCULES

Notícies relacionades