Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

L’alcalde Fran Morancho signa el Decret de delegacions de competències

Avatar photo

Es tracta del règim de delegacions de competències de l’Alcaldia a favor dels regidors i regidores de l’equip de govern i de la Junta de Govern Local

Fran Morancho, alcalde de Mont-roig del Camp

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, ha signat aquest dimecres el  Decret de les delegacions de l’Alcaldia a favor de la Junta de Govern Local, els membres que en formaran part, així com les competències i les àrees a les quals  estaran adscrits els 9 regidors i regidores que conformaran l’equip de govern.

 

D’acord amb aquestes designacions, els regidors i regidores de l’equip de govern  exerciran de la següent manera:

  • Sr. Fran Morancho. Alcaldia i regidories de Projectes estratègics i Polítiques  feministes.
  • Sra. Yolanda Pérez. Regidora d’Impuls econòmic, Ocupació, Turisme, Platges,  Diversificació econòmica, Polígons industrials, Comerç i indústria, Activitats i  mercats i Agricultura.
  • Sr. Vicente Pérez. Regidor de Seguretat ciutadana i Protecció civil, Policia  administrativa i Cicle complet de l’aigua.
  • Sra. Cristina Llorens. Regidora de Joventut, Manteniment d’infraestructures i  espais públics, Edificis públics, Via pública, Parcs i jardins, Serveis generals,  Recollida i tractament de residus i neteja viària.
  • Sra. Francis Ortiz. Regidora d’Acció Social, Habitatge, Solidaritat i  cooperació, Gent gran i Participació.
  • Sr. Jordi Alemany. Regidor d’Urbanisme, Organització, Modernització i  qualitat de l’administració, Serveis jurídics, Recursos humans, Hisenda,  Oficines d’atenció a la ciutadania i Contractació.
  • Sra. Marimar Urisel. Regidora de Polítiques d’igualtat, Esports, Cultura, Festes  i entitats i Patrimoni cultural.
  • Sr. Miguel del Viso. Regidor de Mobilitat, Obra pública, Noves  infraestructures per al municipi, Nous parcs, Places, Eficiència energètica i  Transició energètica i ecològica.
  • Sa. Elvira Montagud. Regidora d’Educació i formació, Llars d’infants, Infància i  famílies, Medi ambient i sostenibilitat, Medi natural i Salut pública.

 

Per altra banda, sota la presidència de l’alcalde Fran Morancho, les Juntes de Govern Local estaran formades per la sra. Yolanda Pérez, el sr. Vicente Pérez, la sra. Cristina  Llorens, la sra. Francis Ortiz i el sr. Jordi Alemany.

 

El Ple extraordinari d’organització que se celebrarà aquest divendres 23 de juny donarà compte d’aquest Decret i es constituiran la resta d’òrgans municipals i àrees de treball.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

5 × two =

Notícia anterior

Una seixantena d’alumnes de Granollers participen en els cursos de formació i inserció laboral

Notícia següent

L’alcalde de Barcelona completa la nova organització executiva de l’Ajuntament

Notícies relacionades