fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

L’Alcalde es reuneix amb representants del Club Mont-roig per resoldre dubtes sobre la instal·lació de Lotte Energy Materials al municipi

Avatar photo

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho i representants de la junta de veïns del Club Mont-roig s’han reunit aquest dimarts al vespre per resoldre dubtes sobre la instal·lació  de l’empresa coreana Lotte Energy Materials al municipi. 

La trobada s’ha dut a terme després que l’entitat veïnal sol·licités públicament, i en el  transcurs de la presentació de l’empresa coreana del dia 23 d’octubre al poliesportiu de  Mont-roig, una reunió per informar-se sobre el projecte. Un compromís que l’alcalde va  adquirir aquella mateixa nit i que s’ha materialitzat aquesta setmana. 

A la reunió, encapçalada pel president de l’associació de veïns de Club Mont-roig, Francisco  Chamizo, acompanyat d’altres membres de l’entitat; també hi ha assistit la regidora l’Impuls  Econòmic Yolanda Pérez, el vicepresident de Nostraigua Vicente Pérez, el regidor d’Hisenda  Jordi Alemany, així com els gerents de les empreses municipals i personal tècnic de  l’Ajuntament. 

 

Les qüestions que més preocupen als veïns 

A través d’aquesta trobada s’han resolt alguns dels dubtes que l’entitat veïnal havia plantejat  a l’Ajuntament, especialment aquelles qüestions que més els preocupen. Entre aquestes està l’abastament d’aigua, la possible contaminació de les fàbriques, les distàncies i ubicació  fins a les cases, el grau de perillositat dels components a fabricar, així com aspectes  d’impacte ambiental. 

Durant la trobada, l’entitat ha reclamat que es tinguin en compte als veïns i veïnes d’aquest  nucli de població en la redacció del planejament i modificacions del pla parcial, per tal que  l’impacte, ja sigui visual, de soroll o de distància…. es minimitzi. 

Per la seva banda, l’Ajuntament, que ha recordat els beneficis generals que aquest projecte  industrial pot aportar a tota la població, ha remarcat que s’intentarà que l’afectació cap als  veïns d’aquesta zona sigui la mínima possible. També ha recalcat que el consistori ha estat  

transparent en tot moment, oferint la informació que ha estat al seu abast i ha deixat la  porta oberta a futures reunions o trobades quan siguin necessàries. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Igualada crearà una oficina d’assessorament per constituir comunitats energètiques

Notícia següent

Alcarràs acull aquest cap de setmana l’Europeu de Futsal femení

Notícies relacionades