fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

L’Aeroport de Reus amplia els espais infantils de la zona d’embarcament

Avatar photo

L’Aeroport de Reus ha ampliat la seva oferta d’entreteniment infantil a les zones d’embarcament perquè les famílies gaudeixin d’una espera més amena abans de la sortida dels seus vols.

Aena ha instal·lat un nou espai d’entreteniment per a nens a la zona d’embarcament Schengen, on destaquen un avió de fusta que incorpora elements de reconeixement i motricitat, així com un mòdul de joc, també de fusta, dividit en quatre costats amb diferents activitats. Aquesta nova àrea també compta amb un panell interactiu de paret que proposa un joc que consisteix a prémer, el més ràpid possible i dins d’un límit de temps establert, els anells lluminosos que van apareixent a la pantalla.

A més, s’ha ampliat l’equipament de l’àrea infantil situada a la zona d’embarcament No Schengen. Ara compta amb diferents peces de mobiliari adaptades a les necessitats dels més petits i incorpora coixins mòbils de colors, una taula de fusta per poder acolorir quaderns, un joc de motricitat amb diversos circuits de diferent dificultat, dos panells amb trencaclosques i un panell digital interactiu amb alegres dibuixos animats i diversos jocs adequats per nens a partir de 3 anys.

Altres serveis per a les famílies

L’Aeroport de Reus suma aquests espais a la resta de serveis per a aquells passatgers que viatgin acompanyats dels seus fills petits. Els filtres de seguretat disposen d’un carril especial per a famílies, equipat específicament per facilitar el pas pel control. A les zones d’embarcament es poden trobar cadiretes infantils per poder desplaçar-se amb major comoditat per les instal·lacions durant l’espera del vol. Així mateix, l’Aeroport disposa d’una sala de lactància per poder alimentar als més petits amb comoditat.

Aquests serveis, oferts per Aena amb l’objectiu de proporcionar una millor experiència a passatgers i famílies i facilitar el seu pas per les instal·lacions aeroportuàries, contribueixen a fer de l’Aeroport de Reus un espai més amable i còmode per a tots els usuaris.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Nova sessió del Show Cooking ‘Anem a Plaça!’ a Blanes

Notícia següent

Busquen l’Emmanuel i el Maxi, de 34 i 29 anys, desapareguts fent surf

Notícies relacionades