fbpx
Divendres, 23 de febrer de 2024
És notícia

La campanya ‘Si compres a casa, hi guanyes’ torna a Castellvell del Camp

Avatar photo

Aquest dilluns arrenca la quarta edició de la campanya de Nadal “Si compres a casa, hi guanyes”, promoguda per l’Ajuntament de Castellvell del Camp, que durarà des del 4 de desembre de 2023 fins al 8 de gener de 2024.

Enguany hi participaran 14 botigues, comerços i bars-restaurants, que oferiran als seus clients un tiquet per cada 5 euros de compres. Aquests tiquets (números) participaran en un sorteig de set premis per un valor total de 1.000 euros: un premi de 300 euros, un premi de 200 euros i cinc premis de 100 euros, els guanyadors dels quals podran bescanviar en compres als establiments del municipi adherits a la campanya. 

Com s’hi pot participar? 

En aquesta campanya promocional hi podrà participar qualsevol persona que sigui clienta de les botigues i comerços de Castellvell del Camp.  Els establiments adherits a la campanya disposaran de talonaris amb números per al sorteig dels premis. Cada client que faci una compra, consumició o pagui per algun servei al llarg del termini de durada de la campanya rebrà una butlleta per al sorteig per cada 5 euros de compra, consumició o servei, fins a un màxim de 5 butlletes per persona i operació comercial. Discrecionalment, els establiments podran donar una butlleta al client que faci diverses compres o consumicions per sota del valor mínim de 5 euros.  Cada botiga o comerç adherit a la campanya portarà una relació de les butlletes entregades. En total, s’imprimiran 12.000 números per al sorteig que es distribuiran entre tots els establiments participants, que es repartiran fins a final d’existències. Finalitzada la campanya, les butlletes sobrants s’hauran de retornar a l’Ajuntament amb la relació de números entregats. 

El sorteig

El sorteig dels set premis esmentats es realitzarà en un termini màxim d’una setmana natural, a comptar des de la finalització de la campanya, el 7 de gener de 2024. El resultat del sorteig s’anunciarà a la pàgina web de l’Ajuntament, a les xarxes socials i mitjançant cartells als comerços participants. S’atorgarà un termini màxim de dues setmanes perquè els guanyadors presentin els seus números a l’Ajuntament de Castellvell del Camp (Plaça Catalunya, 1) i reclamin el seu premi. En cas que algun premi no es reclami, el consistori podrà optar entre realitzar un nou sorteig dels premis no reclamats o declarar-los deserts. Els premis esdevindran nuls si no es reclamen en dues setmanes. 

Els premis 

Els guanyadors/es de cada premi rebran un o diversos talonaris de tiquets pel valor equivalent al seu premi, que es podran fer servir exclusivament per realitzar compres, consumicions o obtenir serveis entre els establiments adherits a la campanya.

Establiments adherits a la campanya 

Enguany aquests han estat les botigues i comerços adherits: Agrobotiga Castellcoop, Telecomunicacions None-tec Telecom, Tu Super, Perruqueria Lisbet, Bar Manolo, Taller mecànic Auto Punt, Perruqueria Lidia i Gemma, Auto pintura Cal Derone, Taller mecànic Fuentes, Restaurant Sanromà, Bar restaurant “La caseta de les Piscines”, Farmàcia Salamanca , Forn de pa Racionero i Fruiteria Manuel. Podeu consultar les bases completes a www.castellvelldelcamp.cat

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Esplugues impulsa la construcció d’habitatge social a Montesa

Notícia següent

‘El Cant de la Sibil·la’ fa els 10 anys a Tarragona

Notícies relacionades