La Loteria de Nadal deixa una pluja de milions d’euros a les comarques tarragonines

La grossa de Nadal, el 26590, s'ha venut a l'administració número 1 de Salou

Celebració amb cava a l’administració de loteria de Salou, on ha caigut la grossa de Nadal.

El sorteig de la Loteria de Nadal d’aquest 2019 ha deixat una pluja de milions d’euros a les comarques tarragonines, en gran part gràcies al fet que ha estat la primera vegada a la història que la Grossa de Nadal ha tocat a la província de Tarragona. L’administració número 1 de Salou, ubicada al carrer Barcelona, ha estat l’encarregada de vendre 90 sèries d’aquest primer premi, el 26590, valorat en un total de 360 milions d’euros.

El centre aragonès El Cachirulo de Reus havia comprat 80 de les 90 sèries d’aquest número per tal de repartir-lo en participacions entre els seus socis, que s’han acabat enduent 320 milions d’euros. L’associació, fundada fa uns 40 anys, fa molts anys que compra loteria en aquesta administració. “S’han venut moltes participacions, ha tocat a molta gent de Reus”, ha explicat José Luis Sanjuan, membre i fundador de l’entitat. Pel que fa a la resta de sèries del 26590 que tenia l’administració de Salou, dues es van vendre per finestreta mentre la resta es va tornar.

Ambient festiu davant la seu de l’associació aragonesa El Cachirulo de Reus durant les celebracions per la grossa de la rifa de Nadal.

Un quart i dos cinquens premis també toquen a la província de Tarragona

Més enllà de la Grossa de Nadal, també s’han repartit diners d’altres premis a les comarques tarragonines. A l’administració de loteria situada al número 36 de l’avinguda de la Generalitat de Tortosa s’havien venut fins a onze dècims del número 49797, un dels quarts premis de la Rifa, que ha repartit 220.000 euros a la capital del Baix Ebre.

Diversos dècims del 6293, un cinquè premi, han estat venuts al Baix Camp. Concretament, s’han venut cinc dècims d’aquest número a l’administració situada a l’avinguda La Salle 45 de Reus i un dècim més a l’administració del carrer Ramon Llull de Cambrils. Per últim, també s’ha venut a l’administració situada al número 47 de l’avinguda Ramon d’Olzina de Vila-seca un dècim d’un altre cinquè premi, el 74770. Cada dècim del cinquè premi ha estat premiat amb 6.000 euros.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

16 − 14 =

Notícia anterior

Èxit de participació al taller tipogràfic del Centre d’Art La Panera

Notícia següent

Reus tanca l’any dedicat a Roseta Mauri apropant la dansa a la ciutadania

Notícies relacionades