Cambrils renova càrrec a l’executiva de l’Associació Espanyola de Destinacions Gastronòmiques

Cambrils ha renovat el càrrec com a responsable de tresoreria de la comissió executiva de la nova comissió executiva de formar part de la comissió des de la creació de l’associació, l’any 2009, i té la responsabilitat de la tresoreria des del 2011.  

La recent escollida junta, liderada per Valladolid, es va oficialitzar el passat dimarts i, a més de Cambrils, entre els seus membres hi ha set destinacions més de Saborea España (Lanzarote, Logroño, Segovia, Sevilla, Valladolid, Valencia i A Coruña).  

La reunió celebrada ha brindat l’oportunitat de realitzar una exhaustiva anàlisi de l’estat actual de l’associació i de traçar els objectius a perseguir en el futur proper. Així mateix, s’han donat a conèixer les estratègies de comunicació i promoció de la marca per l’any 2024, destacant de manera positiva l’acció promocional a nivell estatal i internacional de l’últim exercici.  

A més de les activitats portades a terme en els mercats d’interès pel turisme gastronòmic, com França, Irlanda, Israel i Alemanya, s’han presentat les innovacions que s’estan preparant per Madrid Fusión 2024, una de les cites gastronòmiques més rellevants del calendari professional. Entre les accions destaquen les noves propostes de les Destinacions Saborea Espanya, que tindran presència en aquest esdeveniment culinari, així com la propera campanya nacional titulada “Cómo te cuidas”, que es llançarà el proper any.  

Associació Espanyola de Destinacions Gastronòmiques 

Saborea España, de la qual forma part l’Associació de Destinacions Gastronòmiques, es posiciona com la primera plataforma nacional –amb vocació internacional- destinada a potenciar el turisme i la gastronomia d’Espanya, i està formada per 26 destinacions turístiques espanyoles. L’objectiu primordial del club de producte és aconseguir que els productes gastronòmics del territori siguin autèntiques experiències turístiques. Com fins ara, tota l’actualitat i les notícies relacionades amb la gastronomia espanyola se seguiran difonent a través de la xarxes socials i del blog de l’associació www.tastingspain.es/blog 

Tags: Cambrils
SergioLahoz

Missatges recents

Torna la pluja a Catalunya amb alerta groga en més d’una desena de comarques

El Servei Meteorològic de Catalunya ha anunciat que s'esperen pluges acompanyades de tempesta durant la tarda i la nit d'avui.…

5 hores fa

La Fira del bestiar d’Ordino arrenca amb l’objectiu fixat en els 5.000 visitants

La cinquena edició de la Fira del bestiar d'Ordino ha donat aquest dissabte el tret de sortida amb l'objectiu d'igualar…

5 hores fa

El Rec.0 d’Igualada aplega més de 100 marques i 100.000 visitants

El Rec.0 d'Igualada ha tancat portes aquest dissabte amb un càlcul d'assistents similar a la xifra de l’edició passada, del…

5 hores fa

Descobreixen un fugitiu brasiler a Cervera després d’amagar-se a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra han anunciat avui que després d'una intensa investigació, han aconseguit detenir un fugitiu de la justícia brasilera…

5 hores fa

Ferit greu un home després de ser apunyalat per un conegut en una baralla de bar

Després de l'incident amb armes blanques que ha provocat quatre detinguts a Palamós, un altre home està en estat greu…

6 hores fa

Dos lladres multireincidents atemoreixen la Bisbal d’Empordà i fereixen un empresari

La Policia Local de la Bisbal d’Empordà, amb el suport dels Mossos d’Esquadra, ha detingut dues persones per dos delictes…

6 hores fa

Esta web utiliza cookies.