fbpx

Cambrils redueix l’endeutament en més de 284.000€ el tercer trimestre de 2023

Avatar photo

L’Ajuntament de Cambrils ha reduït l’endeutament en 284.366,94 euros durant el tercer trimestre de l’any. El regidor d’Hisenda, Compres i Contractació, Aleix Rom, ha volgut aclarir la dada després que en el darrer Ple Municipal es va preguntar sobre el suposat increment del deute de l’Ajuntament en gairebé 622.000 euros que reflectia un informe. 

El regidor d’Hisenda ha aclarit dilluns en comissió informativa que en l’informe de l’estat d’execució del pressupost de l’Ajuntament i els seus organismes autònoms s’hi va sumar erròniament dues vegades un mateix import de l’empresa municipal Aparcam, i per aquest motiu el deute viu provisional pujava a 11.068.607 euros quan en realitat havia de ser 10.162.348 euros. 

Aleix Rom, regidor d’Hisenda, ha conclòs que amb la gestió del nou govern segueix baixant l’endeutament i demana als grups de l’oposició que treguin del seu discurs l’acusació que el nou govern incrementa l’endeutament.

La xifra del deute de l’exercici 2023 es consolidarà amb la liquidació definitiva durant el primer trimestre del següent exercici.

En relació a l’endeutament total, es demostra com Cambrils és la tercera ciutat amb menys Deute, d’entre les 10 ciutats més importants de la província de Tarragona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Torna el Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra

Notícia següent

Myandbank celebra el seu primer aniversari

Notícies relacionades