La Ciutat del Baix Camp

Cambrils homenatja a nou entitats i sis empreses en el marc del pregó de la Fira Multisectorial

Cambrils va homenatjar ahir a nou entitats que fan anys acabats en 0 i sis empreses amb més de 50 anys d’implantació al municipi, en el marc de l’acte del Pregó de la 63a edició de la Fira Multisectorial,  que es portarà a terme del 3 al 5 de juny. L’acte també va servir presentar les noves pubilles, damisel·les, hereus i fadrinets, que es van escollir el passat 22 de maig a la Festa del Pubillatge i que representaran el municipi en tots els actes i festes tradicionals.  

Les nou entitats cambrilenques homenatjades van ser la Penya Barça (60 anys), l’Assocació de Veïns del barri de la Llosa, el Club Handbol Cambrils, Tota l’Endenga Colla Gegantera de Cambrils i l’Escola de Puntaires de Cambrils (30 anys), l’Associació de Dones Alba (20 anys) i el Club Muaythai i Boxa Cambrils, l’Associació Islàmica de Cambrils i la Societat de Pescadors Costa Daurada de Cambrils (10 anys). 

Per altra banda, les empreses homenatjades pels seus més de 50 anys de trajectòria van ser el Càmping la Llosa (60 anys), el Restaurant Tem (52), el Càmping Platja Cambrils (52), el Restaurant Gami (50), l’Hotel Estival Centurión (50) i la Merceria Borràs (50).   

El pregó va anar a càrrec de la xef pastissera cambrilenca Montse Abellà, que és un gran referent de la gastronomia del país i ha rebut guardons tan prestigiosos com el Gran Prix au Chef Pâtissier 2019 de l’Acadèmia Internacional de Gastronomia o el Premi Torreblanca a Millor Pastissera de la Reial Acadèmia de Gastronomia.  

Abellà va estudiar a l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Cambrils i ha treballat durant 20 anys com a xef pastissera del restaurant Santceloni de Madrid, amb 2 estrelles Michelin.  Abans d’arribar a Madrid, va passar pel Racó de Can Fabes de Santi Santamaria, Le Près d’Eugenie de Michel Guerard i el Restaurant Mateo a Oiartzun.  

A més ha compaginat la feina a cuina amb la docència a diferents centres d’ensenyament d’hostaleria i l’organització de show cookings i ha col·laborat en programes de televisió com Master Chef. En els propers mesos publicarà el seu primer llibre de receptes amb l’editorial Planeta.   

Redacció

La Ciutat és un diari de proximitat que cobreix tota l'actualitat local de les poblacions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Terres de l'Ebre, Baix Gaià, Baix Penedès i Reus.

Missatges recents

Activada l’alerta del pla Inuncat per fortes pluges que poden deixar més de 100 litres

Protecció Civil ha activat aquest divendres a la tarda la fase d'alerta del Pla especial…

11 hores fa

Mor un guàrdia civil en precipitar-se diversos metres des d’una nau industrial

Un agent de la Guàrdia Civil ha mort aquest divendres després de precipitar-se diversos metres…

11 hores fa

La Guàrdia Urbana de Tarragona, un dels perfils millors pagats entre els funcionaris municipals

Els salaris de la Guàrdia Urbana de Tarragona suposen un 25% de les despeses salarials…

12 hores fa

Carles Puigdemont: “Què ens han d’explicar els socialistes de gestió?”

Centenars de persones desplaçades des del Baix Camp han omplert el pavelló d’Argelers per visitar…

12 hores fa

El PP promet 50.000 habitatges públics per als joves si arriba a la Generalitat

El Partit Popular promet 50.000 habitatges públics en sòl públic durant els pròxims quatre anys…

12 hores fa

Pere Aragonès: “ERC som els únics que de veritat tenim a Catalunya com a projecte”

En un ambient distès acompanyat de música amb segell català i amb la presència de…

12 hores fa

Esta web utiliza cookies.