Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

Cambrils ofereix més de 5.700 places de casals d’estiu per infants i joves

Avatar photo

Les Cambrivacances (de 3 a 11 anys) es realitzaran conjuntament al Palau d’Esports i a l’Escola Guillem Fortuny amb la temàtica del medi ambient

L’Ajuntament de Cambrils ofereix un total de 5.760 places d’activitats esportives i de lleure per la població infantil i juvenil per aquest estiu 2022, que enguany giren al voltant de la temàtica del medi ambient, la natura i el reciclatge i es realitzaran conjuntament al Palau d’Esports i l’Escola Guillem Fortuny.  

El gruix de les places que s’ofereixen estan orientades a la programació d’activitats esportives i de lleure per infants de 3 a 11 anys, però també s’han programat activitats per joves de fins a 17 anys. A més, els diferents casals es complementen amb els cursos de natació, vela i estades nàutiques i les activitats obertes i gratuïtes a la platja del Regueral. Les inscripcions a les activitats ja estan obertes al Palau d’Esports. Podeu consultar la guia completa de les activitats des d’aquest enllaç: https://www.cambrils.cat/esports/fitxers/docs/guia-estiu-2022.  

La regidora de Joventut i Esports, Natàlia Pleguezuelos, ha remarcat els protocols de seguretat que s’aplicaran i ha explicat que enguany també s’utilitzaran les instal·lacions de les escoles Marinada i Guillem Fortuny, a més del Palau d’Esports, per reduir els recorreguts i poder oferir més activitats.     

Arran de l’organització i el bon funcionament dels casals d’estiu de l’any passat i tenint en compte el context d’excepcionalitat, per aquest estiu 2022 es continuaran extremant les mesures de seguretat i salut seguint tots els protocols, guies i models de prevenció i seguretat que ha elaborat la Direcció General de Joventut de la Generalitat, establint un seguit de mesures per garantir la salut d’infants i joves participants. 

Per tercer any consecutiu, s’estableix un sistema de tarifació social amb bonificacions del 25%, 50% i 75% al preu de les activitats i dels serveis d’acollida i menjador; així com del 25 i/o 50% de les activitats de l’Estenedor per joves de 12 a 25 anys.  

Activitats programades, edats i horaris 

 • 3.780 places per les  CAMBRIVACANCES,  infants de 3 a 11 anys, de 9 a 13h. A part d’oferir activitats al Palau d’Esports també es realitzaran a l’Escola Marinada i a l’Escola Guillem Fortuny. Es realitzen tallers, jocs i activitats esportives en medi aquàtic i terrestre amb l’objectiu de potenciar a l’infant des d’un punt de vista integral i lúdic, sense perdre de vista la vessant educativa i formativa. Diàriament també faran alguna activitat en anglès per reforçar i ampliar coneixements. 
 • 270 places per les  SUMMER CAMBRI. Per a nens i nenes de 6 a 12 anys (1r a 6è). Tallers, activitats lúdiques, sortides programades… TOT EN ANGLÈS. Aquesta activitat és per setmanes de 9 a 13h i va a càrrec de professorat titulat en llengua anglesa.  
 • 900 places per les  VACANCES MULTIESPORTIVES, per a jovent de 9 a 14 anys, de 9h a 13h. Conjunt d’activitats esportives, jocs i/o esports individuals i col·lectius. Es realitzaran en diferents dependències i/o espais esportius de Cambrils: pista atletisme, Palau d’esports, Platja Regueral, Pista Atletisme. 
 • 630 places per les  SORTIDES A LA PLATJA, per als més aventurers de 9 a 14 anys, de 9h a 13h. Activitats esportives on el protagonisme el té la bicicleta i la platja. Es practiquen diferents esports en el medi natural i setmanalment realitzen una sortida en algun lloc del nostre municipi. Amb les sortides amb bicicleta viuràs noves experiències i gaudiràs d’un entorn únic i privilegiat. 
 • 180 places per les  AVENTURA’T, per a jovent de 14 a 17 anys, de 10h a 13h. Diferents activitats: volei platja, kaiac, banana, paddlesub, bicicleta, … Setmanalment realitzarem una activitat estrella.  

Els casals d’estiu s’han programat del 27 de juny al 26 d’agost, com és habitual hi haurà el servei de menjador i servei d’acollida que s’oferiran a Palau d’Esports/Escola Marinada i a l’Escola Guillem Fortuny, i com a novetat d’enguany s’amplia el servei d’acollida de 15 a 16h. 

Calendari de setmanes:  

1a Setmana: del 27 de juny al 1 de juliol de 2022 (4 dies) 

2a Setmana: del 4 de juliol al 8 de juliol de 2022 

3a Setmana: del 11 de juliol al 15 de juliol de 2022 

4a Setmana: del 18 de juliol al 22 de juliol de 2022 

5a Setmana: del 25 de juliol al 29 de juliol de 2022 

6a Setmana: del 1 d’agost a 5 d’agost de 2022 

7a Setmana: del 8 d’agost al 12 d’agost de 2022 

8a Setmana: del 15 d’agost al 19 d’agost de 2022 (4 dies) 

9a Setmana: del 22 d’agost al 26 d’agost de 2022 

Preus de l’activitat de Cambri, Vacances Poliesportives i Sortides a la Platja: 

1 setmana: 36 euros 

1 quinzena: 67 euros                              

4 setmanes: 130 euros 

8 setmanes: 255 euros           

9 setmanes: 283,5 euros 

Dins la programació esportiva, no hi poden faltar les ACTIVITATS A L’AIGUA: 

 • CURSOS DE NATACIÓ per nadons, petits, d’iniciació i nivell avançat en horari de tarda.  

Com cada any també hi ha ACTIVITATS OBERTES i gratuïtes:  

 • Dinamització esportiva a la platja del Regueral de dilluns a diumenge i a partir del 20 de juny. Activitats de vòlei platja, tennis platja, futbol platja i molts altres esports 
 • Gimnàstica per la Gent Gran, a la platja del Regueral, juliol i agost. Inscripcions al casal d’ avis. 
 • Escacs a la fresca, totes les tardes al Parc del Pescador. 
   

Esdeveniments esportius  

A més, el Departament d’Esports treballa en l’organització d’un ampli ventall d’esdeveniments esportius com una vetllada de boxa i la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja i col·labora amb esdeveniments organitzats per entitats com la Milla Marina de natació, la Milla Urbana solidària, un torneig de bàsquet 3×3, regates de llaguts, Handbol Platja, Campionat de Crossfit o la Copa Tarragona de Trial amb bicicleta. 

Pel que fa a les activitats esportives organitzades per les entitats del municipi, aquest estiu hi haurà campus esportius de porters/es de futbol, futbol, handbol, futbol sala,  patinatge, hoquei patins, bàsquet i ciclisme, amb la col·laboració del departament d’esports. 

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Torna la Lloret Night Shopping

Notícia següent

Alerta dels Mossos per trobar el Jose, desaparegut a Granollers

Notícies relacionades