fbpx

Cacen un exemplar gegant de senglar a les muntanyes del Baix Camp

Avatar photo

Joel Obis, un jove caçador de 35 anys de Prades (Baix Camp), s’enorgulleix d’haver caçat un extraordinari exemplar de porc senglar d’enormes dimensions i un pes que ha desconcertat propis i estranys, segons informa la revista especialitzada en caça i pesca ‘Jara y Sedal’.

Com de costum, en Joel va sortir amb els seus cinc gossos de caça i els seus companys de batuda el 19 de novembre passat.  ‘Els gossos de seguida van començar a aixecar senglars, però feia tanta calor que a mig matí ja no podíem més perquè tampoc no van trobar aigua per beure’, explica en Joel.

Quan ja es preparaven per plegar, Joel va entrar en un últim barranc on va veure «un grup de vuit senglars, tots molt grans». Després d’intentar-ho amb un primer i segon exemplar, com se sol dir, a la tercera va ser la vençuda.

«Vaig veure que era descomunal i vaig tenir la sort d’enxampar-lo», ha destacat el caçador. Després d’això, ha explicat que el porc senglar «va baixar rodant uns 100 metres vessant avall». «Quan vaig baixar a mirar si era mort vaig veure que l’animal va quedar atrapat entre dues pedres molt grans», explica Obis.

Quan els gossos es van apartar del porc senglar, Joel va aprofitar per abatre’l del tot. «Em va semblar que pesava entre 80 i 90 quilograms, però quan vaig intentar treure’l vaig veure que no podia ni girar-lo», ha confessat.

Va haver de demanar ajuda al seu pare i un altre company, que quan van arribar on era el senglar «van quedar impressionats. Tots deien que no havien vist un animal igual en aquests paratges», explica Obis.

Finalment, entre tots quatre van aconseguir aixecar l’enorme porc senglar i van poder comprovar que era una peça d’uns 140 quilos de pes, un dels més grans de la temporada.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

2.400 denúncies per abandonar escombraries a la via pública a Cornellà

Notícia següent

Cervera presenta les activitats per viure la màgia del Nadal

Notícies relacionades