Botarell celebrarà la Festa Major de la Candelera amb un pregó amb els sanitaris

A les activitats organitzades per l’Ajuntament del 30 de gener al 2 de febrer hi participen artistes com Lluís Gavaldà, la pastissera del Cuines, Gessamí Caramés, i l’humorista Jordi LP, que anirà porta a porta per les cases de la gent gran del poble

Botarell no vol deixar passar per alt la Festa Major de la Candelera que  se celebrarà aquesta setmana en aquest petit municipi del Baix Camp.  Tot i la situació de la pandèmia de la Covid19 i les restriccions de  mobilitat i horàries, l’Ajuntament de Botarell ha previst una  programació amb dos objectius: per una banda homenatjar els  professionals sanitaris del municipi, professionals que estan lluitant  contra els efectes de la Covid i per altra, oferir als veïns i especialment  a la gent gran que més pateix el confinament, la possibilitat de  preparar una programació cultural i d’entreteniment.

 

Per això es  compta amb el cantant d’Els Pets, Lluís Gavaldà, la pastissera Gessamí  Caramés, que faran un concert i una demostració que es podrà seguir  a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. La Festa Major de la  Candelera de Botarell també permetrà que els veïns i veïnes que ho  desitgin rebin la visita d’un humorista a casa, el popular Jordi LP, que,  amb distància i amb total seguretat, els farà passar una bona estona.  

La programació de la Festa Major de la Candelera anirà del 30 de gener  al 2 de febrer i es fa també amb l’objectiu de donar la màxima sensació  de normalitat i recolzar també el sector de la cultura i de  l’entreteniment des d’un punt de vista de seguretat ja que no hi ha  contacte i és garanteix qualsevol possible contagi entre veïns. 

Pregó amb els sanitaris 

El primer dels actes previstos i que està ple de simbolisme és el pregó  de la festa major, que tindrà lloc el dissabte 30 de gener a les 12 del  migdia. El consistori ha volgut deixar el pregó en mans dels que  considera “els nostres herois i heroïnes: els professionals sanitaris de  Botarell”. L’Ajuntament considera que “ens han demostrat com en són  d’imprescindibles en els moments que estem vivint i per això agrair vos la feina que diàriament porteu a terme i donar-vos la visibilitat que  us mereixeu”. El pregó es podrà seguir a través de les xarxes socials  de l’Ajuntament: Instagram i facebook. 

A les 4 de la tarda del mateix dissabte 30 hi haurà un acte destinat a  la gent gran que podrà rebre una breu visita del Jordi LP amb la qual  podrà compartir riures i una estoneta que, de ben segur, ningú ho  d’oblidarà. Els veïns estaran al balcó i amb mascareta, mantenint la  distància, i l’humorista al carrer. Per rebre la visita a casa de Jordi LP  cal trucar per telèfon al 977826130 abans del dimecres 27 o fer-ho o  presencialment en horari d’atenció al públic a l’Ajuntament fins el  mateix dia. 

Diumenge a les 12.30h es manté el concert vermut, de participatiu i  en directe, des d’un plató professional. Els assistents podran demanar  cançons i fer preguntes al cantant i principal compositor del grup de  rock català Els Pets, Lluís Gavaldà, que estarà acompanyat per Joan  Pau Cháves. Es podrà seguir a través del Facebook i Youtube oficial de  l’Ajuntament.  

També la pastissera ebrenca del programa Cuines deTv3, Gessamí  Caramés, prepararà una recepta sorpresa en exclusiva per la gent de  Botarell. Només cal seguir el directe d’Instagram del compte  @ajbotarell, el diumenge 31 de gener a les 17.30h i se li podran fer  consultes o dubtes. Dilluns al matí hi haurà una activitat per canalla  que es podrà seguir a través de les xarxes socials a partir de les 11h  esbrinant els reptes que proposarà el comerç local. Els actes de la  Festa Major de la s’acabaran el dia 2 amb la missa en honor a la  patrona a les 12.30h  

Pujada al Bres 

Per la seva part, l’Associació Botapeu anima als veïns i veïnes a pujar  fins al Bres. No hi ha dia ni hora; tothom que hi vagi quan pugui i deixi  constància penjant una imatge a les xarxes socials, etiquetant  l’Ajuntament de Botarell.