La Ciutat del Baix Camp

A punt les Jornades de l’Arròs Ganxet amb 22 restaurants participants

Les Bodegues De Muller han acollit aquest matí la presentació de les II Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Ganxet de Reus, les quals compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus i amb el patrocini d’Arròs Bayo i Bodegas De Muller.

Les receptes proposades pels 22 restaurants participants estan creades amb ingredients de primera qualitat que es produeixen i s’elaboren prop de la capital del Baix Camp. “A cada restaurant hi trobareu una manera única d’interpretar l’Arròs Ganxet i de representar la diversitat culinària de la nostra població, construïda a partir de tots els productes de primera qualitat que ens rodegen” ha recalcat Víctor Perales, president de l’AEH Reus.

Les receptes estan elaborades amb Arròs Bayo, qui des de 1860 cultiva al Delta de l’Ebre i acompanyades amb vins de Bodegas De Muller.

Els restaurants participants són: Flaps Cafè, Restaurant l’Estel, Moto Sport Café, Xivarri Tasca Reus, El Racó de JP, Restaurant Terrassa Gaudí, Ferran Cerro Restaurant, Restaurant Tennis Monterols, Restaurant El Círcol, Braseria Café Teatre del Centre, Sawàddee Ka Reus, Restaurant La Lleona, Kesri Gastrobar India, Restaurant 158, La Mulasseta, Txaranga Café Teatre, Peixateries Velles, Kompartir, Oxygen Gastrobar, Cal Gallisa, El Café de Reus, 14,5 Beer Wine.

Ferran Cerro, xef reusenc guardonat amb un Sol Repsol, ha sigut l’encarregat d’elaborar un arròs ganxet maridat amb vins De Muller.

Des del departament de vendes de De Muller, Xavier Salon ha afirmat que “hem apostat fort per aquestes jornades perquè creiem que és un acte que es pot consolidar. És un molt bon senyal que estiguem celebrant una segona edició”.

En representació d’Arròs Bayo, Santos Martínez ha recalcat que “estem treballant per fer que Reus sigui gastronòmicament un lloc de trobada de referència al país. Estem aquí per donar suport al concepte de qualitat que caracteritza aquestes jornades”.

Per la seva part, el president del Tomb de Reus Jacint Pallejà ha explicat que “avui posem una baula més en la cadena de col·laboració entre la nostra entitat i l’AEH, que encetàvem fa un any i que ja ha demostrat portar molts èxits”.

Montserrat Caelles, Regidora de Promoció de Reus, ha finalitzat l’acte destacant que “aquestes són unes jornades que aporten riquesa i prestigi a la ciutat. Reus es troba entre el mar i la muntanya, sent un aparador de l’oferta gastronòmica del territori. Des de Reus Promoció estem determinats a continuar impulsant el patrimoni, els productes de proximitat i el comerç.”

Tags: Reus
Adrià Torres Redacció

Missatges recents

Una dona ruixa amb alcohol a la seva parella i li cala foc mentre dormia

Una dona ha estat detinguda aquest divendres a Fuengirola (Màlaga) acusada d'haver ruixat amb alcohol i calat foc a la…

5 minuts fa

Els maquinistes de la companyia Ouigo amenacen en fer vaga

Els maquinistes de la companyia Ouigo han amenaçat d'anar a la vaga per la "defensa" de l'ocupació i "contra els…

26 minuts fa

Andorra reforça la transformació digital amb projectes clau al sector públic i privat

Un nou actor internacional del sector tecnològic s’ha implantat a Andorra amb una proposta integral per impulsar la transformació digital…

32 minuts fa

L’hotel del Delta de l’Ebre que causa sensació: Una fortalesa restaurada, elements històrics i entorn natural únic

Al límit entre L’Ampolla i Camarles, dins l’entorn natural del Parc Natural del Delta de l’Ebre, s’aixeca un allotjament turístic…

46 minuts fa

Reus inicia el servei Prototest amb un testeig per a l’empresa que fabrica Plim

El servei Prototest, que impulsa la Regidoria de Promoció Econòmica, Innovació i Coneixement de l'Ajuntament de Reus, per acompanyar projectes…

51 minuts fa

Tot el que cal saber per reciclar correctament l’oli usat a Sant Just Desvern

A Sant Just Desvern, reciclar l’oli usat de cuina és més senzill del que sembla i té un gran impacte…

1 hora fa

Esta web utiliza cookies.