fbpx

Més de 400 alumnes dels instituts de Cambrils visiten l’Ateneu Juvenil

Avatar photo

Més de 400 alumnes de 1r i 2n d’ESO dels diferents instituts de Cambrils han participat en les visites guiades a l’Ateneu Juvenil, que ha ofert el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils durant aquest primer trimestre.

Les visites guiades consisteixen a fer un recorregut per explorar els diferents espais de l’Ateneu ubicats a la planta baixa, primera planta i soterrani, amb explicacions detallades sobre el funcionament de cada espai i de l’ús que en poden fer. A més, durant la visita es destaca la programació d’activitats i els diferents serveis que tenen a la seva disposició.

Durant els primers mesos del curs s’han fet al voltant de 14 visites guiades, amb la participació de les classes de 1r d’ESO dels instituts Cambrils,  Ramon Berenguer IV i l’Institut Escola Joan Ardèvol, i totes les línies de 2n d’ESO dels instituts Vidal i Barraquer i Mar de la Frau.

L’objectiu d’aquesta acció, emmarcada en el Pla Municipal de Joventut 2026, és donar a conèixer aquest equipament municipal, els seus serveis, recursos i espais dissenyats especialment per a joves. D’aquesta manera, es pretén promoure l’ús de tots els recursos juvenils i que l’Ateneu Juvenil sigui un punt de trobada i de referència per a tots i totes les joves de Cambrils.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Manresa acull “Seré pare!”, un grup de preparació a la paternitat

Notícia següent

Santa Coloma s’encén i rep el Nadal el primer dia de desembre

Notícies relacionades