La Ciutat del Baix Camp

3 restaurants de Cambrils revaliden els distintius Sol Repsol

El restaurant HIU aconsegueix la recomanació de la Guia Repsol amb tan sols un any d’obertura i se suma a les de Casa Macarrilla i Bresca

Tres restaurants cambrilencs van revalidar el distintiu Sol Repsol a la Gala de la Guia Repsol celebrada ahir dilluns a Cartagena (Múrcia). Can Bosch, amb dos Sol Repsol, i Rincón de Diego i Miramar, tots dos amb un Sol Repsol, continuen al rànquing dels restaurants catalans de la guia de referència gastronòmica a nivell estatal.

A més, el restaurant HIU va aconseguir la recomanació de la Guia Repsol, en tan sols un any d’obertura del seu nou establiment, i se suma a les que han renovat Casa Macarrilla 1966 i Bresca Restaurant.

Cambrils també revalida els Soletes Repsol a La Selva Street Food, Germans Miquel’s, Xiringuito Restaurant Del Mar, que s’atorga a bars-restaurants, guinguetes i pastisseries.

Els guardons es van lliurar a la gala de la Guia Repsol que va celebrar ahir a l’Auditori Palau de Congressos El Batel de Cartagena, que un any més va reunir el millor del panorama gastronòmic estatal i va premiar el talent, la creativitat i la qualitat al sector de la restauració.

El famós certamen va vestir les seves millor gales per acollir aquesta celebració gastronòmica, conduïda per l’actriu i presentadora catalana Sílvia Abril, que va repetir com a mestra de cerimònies, on no van faltar els astres i reputats xefs a nivell estatal, així com el president de Repsol, Antonio Brufau.

Aquesta guia va néixer l’any 1979 amb el nom de “Guia del Viajero”  que a l’any 1999 va passar a ésser la Guia Campsa i es va anar consolidant a nivell del territori espanyol com a guia de referència gastronòmica gourmet. L’any 2009 passa a ser la definitiva Guia Repsol que enguany celebra el seu 45è aniversari.

El consistori cambrilenc mostra el seu orgull i felicita els empresaris cambrilencs que han aconseguit i consolidat aquests prestigiosos guardons i que un cop més posicionen el municipi al capdavant del panorama gastronòmic del territori.

Tags: Cambrils
Adrià Torres Redacció

Missatges recents

Comença la preinscripció a les escoles municipals de música de Barcelona

L’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB), l’organisme que gestiona els centres educatius de titularitat municipal de la ciutat, obre el…

3 hores fa

Lliurades a la Canonja les distincions de Mèrit de Serveis Distingits a la comarca

Aquesta tarda ha tingut lloc al Teatre Municipal Orfeó Canongí una nova edició de la concessió de distincions de Mèrit…

4 hores fa

Mor un home de 40 anys en caure de la bicicleta durant una cursa

Un ciclista de nacionalitat britànica i 40 anys ha mort aquest dissabte mentre participava en la popular prova cicloturista Mallorca…

4 hores fa

Dia de celebració a Solsona per la reobertura del Cine París, tancat des de la pandèmia

El Cine París de Solsona ha tornat a aixecar la persiana aquest dissabte després que l'any 2020 es veiés obligat…

4 hores fa

L’aventurer i conegut presentador Jesús Calleja visita un restaurant de Salou

L'aventurer i presentador de televisió Jesús Calleja ha estat vist passejant pels carrers de Salou, una de les destinacions turístiques…

5 hores fa

Extingit l’incendi en una indústria de Can Tunis, entre Barcelona i l’Hospitalet

L'incendi que aquest dissabte ha cremat una gran pila de ferralla en una indústria propera a l'estació de mercaderies de…

5 hores fa

Esta web utiliza cookies.