Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant reconeixen l’èxit de gairebé 200 esportistes locals

Aquests esportistes formen part de deu entitats esportives locals

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha reconegut públicament els èxits aconseguits per gairebé 200 esportistes locals, i els seus entrenadors/es, en aquesta temporada 2021/2022. Ho ha fet en un acte celebrat ahir dijous 30 de juny, al vespre al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant. En record d’aquest homenatge, l’alcalde, Alfons Garcia; i el regidor d’Esports, Diego García, van lliurar-los una medalla commemorativa.

Aquests esportistes formen part de deu entitats esportives locals (el Club d’Escacs l’Hospitalet de l’Infant,  el Club de Futbol Sala de Vandellòs, el Club de Gimnàstica Rítmica de l’Hospitalet de l’Infant, el Club de Judo, el Club de Karate, el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, el Club de Patinatge, el Grup de Bitlles del Foment Cultural, el Club Futbol Base l’Hospitalet de l’Infant i la Penya Barça de l’Hospitalet de l’Infant)  i de l’equip de natació de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

Entre els esportistes guardonats, destaquen:

  • Joan Jardí Marco, que va iniciar la seva trajectòria esportiva al Club de Patinatge de l’Hospitalet de l’Infant, en reconeixement al seu palmarès en aquesta modalitat esportiva:
  • Eloy Martínez, de la secció de Pesca Submarina del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, campió de Catalunya de Pesca Submarina sènior 2022. Aquest esportista, juntament amb Manuel Gálvez i Salva López, del mateix club, van proclamar-se campions de Catalunya de Pesca submarina per equips 2021.
  • Marc Bardou, del Club de Karate, campió de Catalunya Kata Kyus categoria cadet masculí.
  • Valentín Abella, del Club de Karate, campió Catalunya Kata Kyus categoria juvenil masculí.
  • Maria Gil Sáez, del Club de Judo, pels triomfs següents:
  • El Club d’Escacs l’Hospitalet de l’Infant, sotscampió de la 2a territorial de Tarragona, va rebre la placa honorífica en reconeixement dels 50 anys com a club de la Federació Catalana d’Escacs.
  • Francesc Candela, de la Penya Barça de l’Hospitalet de l’Infant, per la seva dedicació a l’entitat com a president des de fa més de 30 anys.

En un dels documents adjunts podeu consultar el llistat complet dels esportistes reconeguts/des i els seus triomfs; i en l’altre podeu veure fotografies dels homenatjats/ades.