Tret de sortida a les Festes de Barri de Reus

El dissabte 4 de juny, a les 12 del migdia, a la Plaça de la Cultura de la Pau

Reus recupera les festes als barris de la ciutat després de dos anys d’aturada provocada per la pandèmia. El dissabte 4 de juny, a les 12 del migdia, a la Plaça de la Cultura de la Pau tindrà lloc l’acte que marcarà el tret de sortida a les festes de barri amb la presentació del cartell i un vermut popular. Les festes començaran el proper dissabte, 10 de juny, als barr is Niloga i Carrilet i continuaran durant tot l’estiu finalitzant al desembre, com ja és tradició, amb la festa del barri de la Puríssima Conceeuspció

Un total de 29 barris de la ciutat tornen, per tant, a celebrar després de dos anys les seves festes. Unes celebracions que tenen la seva màxima expressió durant els mesos de juny i juliol. Organitzades per les associacions de veïns, amb el suport de la Federació d’Associacions de Veïns i amb la col·laboració de l’Ajuntament, són esdeveniments on el veïnatge crea espais de cohesió socials compartint i gaudint de tot un seguit d’activitats i convidant a la resta de la ciutat a participar-hi.

“La capacitat de les persones de relacionar-se i d’impulsar projectes comuns és un indicador de riquesa humana i de capita t social. Les festes de barri en són un exemple i aquest any més que mai, les associacions transmeten il·lusió, ànim, confiança i criden a la participació de tots els veïns i veïnes i de tota la ciutat a participar-hi i que siguin un èxit”, ha manifestat la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles.