Reus Transport recupera el servei complet el 14 de setembre

Paral·lelament, durant la tardor, es farà efectiva la renovació de tota la flota de Reus Transport, amb l’arribada de tres vehicles nous

Reus Transport treballa amb la previsió de recuperar el 100% del servei a partir del 14 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar, malgrat que l’ús del transport públic es manté per sota del 50% respecte les dades d’abans del confinament.

A més, durant la tardor s’incorporaran a la flota tres nous vehicles que ja s’estan equipant, i es completarà així la renovació dels 13 autobusos iniciada el 2019.

Aquest estiu, la companyia municipal d’autobusos ha tingut operatiu més del 80% del servei. A causa de la baixa demanda arran de la crisi de la Covid-19, actualment no estan funcionant la L-60 i la L-11, però sí les línies principals.

Aquesta situació es revertirà el 14 de setembre, amb l’entrada en funcionament de les línies L-60, la L-11 —que reforça la L-10­— i les línies dels instituts.

L’empresa està atenta a les resolucions del departament de Salut de la Generalitat i del Comitè d’Emergències de l’Ajuntament de Reus en relació a les mesures de prevenció relatives al transport públic. Les mesures vigents actualment limiten l’aforament dels busos municipals al 50% de la seva capacitat.

 

Tres busos nous més
Paral·lelament, durant la tardor, es farà efectiva la renovació de tota la flota de Reus Transport, amb l’arribada de tres vehicles nous. Ara s’estan equipant amb la tecnologia de Reus Transport. Quan entrin en funcionament, Reus Transport tindrà els 13 vehicles renovats, que prestaran servei a totes les línies.