Obres de millora al servei d’aigua a la urbanització El Pinar

Els treballs consisteixen en la substitució de l’actual coberta del dipòsit per una de nova

Aigües de Reus, divisió de l’empresa Reus Serveis Municipals, porta a terme els treballs de millora i reparació de les instal.lacions del dipòsit d’aigua potable que dona servei a la urbanització del Pinar, situat al carrer Ribera d’Ebre. El pressupost dels treballs s’eleva a 103.303,47 euros, que assumeix íntegrament l’empresa municipal.

Els treballs consisteixen en la substitució de l’actual coberta del dipòsit per una de nova que garanteix un major resistència i aïllament tèrmic. Paral·lelament, s’aprofita per renovar les instal.lacions i els equipaments interiors, amb la idea de millorar les condicions del servei que s’ofereix a tots els usuaris d’aquesta urbanització de Reus.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, afirma que “la nostra obligació, com a municipi, és vetllar pel bon servei a tots els reusencs, visquin on visquin, al centre o en barris i urbanitzacions més o menys perifèriques, com ho evidencien les diverses obres que en aquests moments es duen a terme a la ciutat”.

El regidor també destaca el fet que sigui Aigües de Reus qui assumeixi íntegrament el cost de la inversió continuada que es du a terme a la xarxa al llarg de l’any, amb la qual cosa “és possible millorar les condicions efectives del servei sense castigar econòmicament els reusencs”.