Entitats independentistes de Reus organitzen un taller de gestió de la por

La sala d’actes del Casal Despertaferro acollirà aquest taller el dissabte 12 de maig a les 12:30h

La sala d’actes del Casal Despertaferro de Reus acollirà el proper dissabte 12 de maig a les 12:30h un taller de gestió de la por, impartit per la membre de la Intersindical CSC Roser Palol i organitzat per entitats independentistes reusenques (CDR, Òmnium, Assemblea i Casal Despertaferro) sota el paraigües de “Construïm República”.

El taller, que és gratuït i pel qual queden encara unes poques places, permetrà als assistents a identificar quins són els síntomes de la por, per què la sentim, com evitar el bloqueig, aprendre a prendre decisions racionals sota situacions de tensió, etc.

Les entitats organitzants van creure oportú programar aquesta activitat després dels fets de l’1 d’octubre i posteriors mobilitzacions, en detectar com una important quantitat de persones manifestaven que s’havien sentit bloquejades en certes ocasions davant de càrregues policials, agressions espanyolistes o altres situacions que van ser tenses.

Per inscriure’s al taller cal fer-ho per mitjà de l’enllaç http://ves.cat/emYi , a la barra de la Taverna Despertaferro, trucant al 977 323 280. Les places són molt limitades.