Concert de flamenc a l’Aeroport de Reus

La iniciativa s'ha dut a terme entre Aena i Taller de Músics amb l'objectiu d'acostar la música i la cultura als usuaris dels aeroports

Foto de la cantaora, Lidia Mora, acompanyada pel guitarrista flamenc, Víctor Rosell. Foto: Cedida.

L’Aeroport de Reus ha estat protagonista aquest dimarts 10 de desembre d’una mostra musical realitzada per alumnes de Taller de Músics dins de l’Edifici Terminal.

Els passatgers que es trobaven en la zona d’embarcament de l’Aeroport de Reus han estat sorpresos per l’actuació de Lidia Mora & Ruselito. Durant la seva estada a les instal·lacions, els usuaris han pogut gaudir de la música d’aquesta cantaora autodidacta acompanyada per la jove promesa de la guitarra flamenca Víctor Rosell.

Aquesta iniciativa s’ha dut a terme entre Aena i Taller de Músics com a materialització del conveni de col·laboració signat amb l’objectiu d’acostar la música i la cultura als usuaris dels aeroports. Amb el projecte “Aena amb la música”, Aena també ha promogut durant aquest any a Catalunya un recital d’òpera amb la Fundació del Gran Teatre del Liceu i ha difós el Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona, a més d’altres actuacions de Taller de Músics en l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat.

Aena contribueix així a despertar la curiositat i la percepció del món de la cultura, especialment a través de la música, i mostra el seu model de gestió, basat en la convivència harmònica de l’activitat aeroportuària amb la dimensió més social de la responsabilitat corporativa.