Cloenda del Cicle Grans Mestres amb “El Jardí de la Senyora” i l’actor Enric Majó

Amb la representació “El Jardí de la Senyora”, dirigit per Francesc Cerro-Ferran i interpretat per Enric Majó, es tanca aquest dimarts la cinquena edició del cicle Grans Mestres del Teatre Fortuny que, en aquest ocasió ha tingut com a fil conductor “Teatre i Poder”. El cicle tanca amb prop de 1.300 espectadors que s’han repartit en 7 funcions al llarg de l’any i una mitjana d’ocupació del 63%. La darrera actuació començarà aquest dimarts 4 de desembre, a partir de les 21:00 h.

La regidora de Cultura, Montserrat Caelles, ha explicat que “els diferents dimarts que ens hem pogut trobar aquí amb motiu del cicle Grans Mestres hem pogut veure aquesta mirada diferent que ens proposa el Francesc Cerro a textos no convencionals, llegits i interpretats magníficament per primers actors de l’escena catalana”. Des de la gerència del Fortuny i també per part del director Francesc Cerro s’ha garantit ja la continuïtat del cicle de cara el 2019, avançant que la nova temporada tindrà com a fil conductor el paper de la dona a l’escena.

Josep Margalef, gerent del consorci ha explicat que “el cicle s’ha vist consolidat en les darreres edicions, essent una proposta que manté el seu grau d’interès per part d’un públic que aprecia la selecció dels textos i la seva interpretació conjuntada amb una posada en escena acurada i minimalista que acompanya i proporciona la força necessària per a cada interpretació”.

Per la seva banda, Enric Majó ha valorat molt positivament el cicle dedicat a la paraula i a la interpretació de la paraula, “tenir un cicle amb un eix concret li dóna personalitat, és una sort i és insòlit”. Amb l’escenificació d’”El Jardí de la Senyora”, Enric Majó posarà el fermall a aquesta temporada, amb un sentit homenatge a la millor dramatúrgia teatral de tots els temps, Anton Txèkhov. En paraules de Francesc Cerro, “un text compromès i colpidor, que oferirà a l’espectador un devessall d’emocions”.