Aena invertirà 13,65 MEUR en l’ampliació i millora de l’Aeroport de Reus

S’ampliarà la zona de sortides i de recollida d’equipatges, s’habilitaran més filtres de seguretat i es construirà un nou mòdul d’oficines

Aena ha tret a concurs aquest divendres diverses obres d’ampliació i millora a l’Aeroport de Reus per un import de licitació de 13,65 milions d’euros, segons ha avançat el secretari dEstat d’Infraestructures, Transport i Habitatge, Julio Gómez-Pomar, en una visita a Tarragona. Les actuacions tenen un termini estimat de 22 mesos de durada amb data de finalització a l’octubre del 2020.

En l’àrea de sortides, s’ampliarà la sala d’embarcament fins a una superfície de 6.300 metres quadrats, es remodelaran les dependències de seguretat dels cossos policials i s’incrementarà fins a sis el número de filtres de seguretat. Pel que fa a la zona d’arribades, la sala de recollida d’equipatges creixerà fins a un total de 675 metres quadrats i s’incrementarà la superfície de controls de passaports. Aena també construirà un nou mòdul d’oficines de 900 metres quadrats. L’any passat les instal·lacions del Baix Camp van superar el milió de passatgers.