Reus Transport reupera el pagament en efectiu del bitllet senzill

A partir d’aquest 1 de juny, Reus Transport permet el pagament en efectiu del bitllet senzill que va quedar aturat l’any 2020 a causa de la COVID-19. Tot i això, des de l’empresa municipal es recomana el pagament amb tageta de crèdit en el cas del bitllet senzill o bé amb títol de transport, per fer el servei més àgil i eficient.

Fa tot just un any, tots els vehicles de la flota de transport urbà es van habilitar amb la tecnologia necessària per pagar el bitllet senzill  amb targeta de crèdit o amb qualsevol de les aplicacions de pagament per a telèfon mòbil. Aquesta millora es va fer per evitar el contacte amb els diners en efectiu a l’hora de pujar al bus i adquirir el bitllet.

Durant aquest temps, s’ha consolidat el pagament del bitllet senzill amb la targeta de crèdit: el juliol de 2020 es van fer fins a 7.800 pagaments i actualment la xifra ja supera els 12.000 pagaments al mes només amb aquest sistema. Cal recordar que pagar amb targeta no té cap sobrecost per al viatger.

El pagament amb targeta va ser una de les millores al servei incorporades arran de l’equipament de tota la flota de Reus Transport amb WiFiBus, un servei gratuït per als viatgers.