Ofrena floral al Cementiri General de Reus amb motiu de Tots Sants

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat de la regidora responsable dels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, Montserrat Flores, de la vicealcaldessa de la ciutat, Noemí Llauradó, i altres membres de la Corporació municipal han participat aquest divendres, 1 de novembre, en l’acte d’homenatge a totes les persones que s’han enterrat al Cementiri General de la ciutat amb una ofrena floral al panteó dels fills il·lustres, amb motiu de la festivitat de Tots Sants. Aquest any, la representació municipal en l’ofrena ha estat més reduïda a causa de les restriccions sanitàries.

Els fills il·lustres i adoptius enterrats a Reus són Ceferí Olivé, Romà Perpinyà i Albert Vilalta, al panteó dels Fills Il·lustres; i Joan Rebull, Antoni Pedrol Rius, Carles Martí Massagué, Josep Andreu Abelló, Joan Busquets Crusat i Josep Laporte.

Horari del cementiri

L’1 de novembre les portes del cementiri resten obertes al públic de 7:00 a 19:00h. El 2 de novembre, el recinte obre les portes de manera ininterrompuda entre les 9:00 i les 19:00h.