A licitació les obres pel carril bici de l’avinguda Sant Bernat Calbó de Reus

La licitació del contracte preveu un pressupost de 234.482,92 euros (IVA inclòs) i té un termini d’execució previst de tres mesos

L’Ajuntament de Reus ha publicat, aquest divendres 5 d’agost, la licitació del contracte d’obres per a la construcció del carril bici de l’avinguda Sant Bernat Calbó, que anirà de la rotonda de la plaça Europa a la plaça del Santuari de Misericòrdia. La documentació pública a la pàgina de contractació de la Generalitat.

La licitació del contracte preveu un pressupost de 234.482,92 euros (IVA inclòs) i té un termini d’execució previst de tres mesos. Les ofertes dels interessats es poden presentar fins el pròxim 5 de setembre.

L’actuació forma part del projecte de Zona de baixes emissions i actuacions de mobilitat sostenible, un projecte finançat per la Unió Europea amb Fons Next Generation EU en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Estat Espanyol, i d’acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà.

Aquest tram s’enllaçarà amb el carril bicicleta de l’avinguda de Cambrils, el de la plaça Europa i el tram de l’avinguda Sant Bernat Calbó ja projectat. També servirà de connexió amb la futura via ciclista de l’avinguda Països Catalans. El carril comptarà amb dos carrils segregats a la calçada de la via, un per cada sentit a cada costat d’avinguda.