Puigdemont ha rebut al Palau de la Generalitat al Reus Deportiu d’hoquei patins

El cap de l’Executiu ha rebut l’equip que s’ha proclamat enguany guanyador de la Copa d’Europa

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut aquesta tarda al Palau de la Generalitat el Reus Deportiu d’hoquei patins, que enguany s’ha proclamat guanyador de la Copa d’Europa. El cap de l’Executiu ha felicitat el club i la gent de Reus “per aquest èxit que internacionalitza el nom de la ciutat i fa que Catalunya es pugui considerar una potència internacional també en hoquei”.
Durant la recepció, Carles Puigdemont ha agraït també al Reus Deportiu “haver contribuït al que ha estat un gran any de l’esport català” i ha posat en relleu que “tenim un altíssim nivell en totes les disciplines”. Un nivell, ha afegit, que “va creixent i és reconegut arreu”. “Formeu part d’aquest bon moment que viu l’esport català i us agraeixo a tots els que esteu al davant del club que ens hagueu permès com a país poder estar orgullosos també de l’hoquei”, ha reblat.
El president ha recordat que el Reus Deportiu d’hoquei patins “té una llarga trajectòria d’èxits” i ha fet notar que els que formen avui el club són “dignes hereus d’aquella tradició i d’aquells pioners que en situacions molt més complicades que les d’avui van entendre que una manera de contribuir a fer una societat millor era practicant esports de tota mena, especialment els que estan molt arrelats a una part territori”.
A la recepció, que ha tingut lloc a la Sala Torres Garcia, a més dels jugadors i la junta directiva del Reus Deportiu, encapçalada per la seva presidenta, Mònica Balsells, també han assistit la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz; el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.