Èxit a Alícia al país de la música al Conservatori de Música de Reus

Durant tres dies, més de 1.200 alumnes han assistit al muntatge musical interpretat per professorat del centre d’educació musical

L’espectacle Alícia al país de la música ha tancat amb èxit, aquest dimecres al migdia, les seves representacions al Conservatori de  Música de la Diputació a Reus. El muntatge musical ha tingut una gran acollida entre els 14 centres escolars que hi han participat i els més de 1.200 alumnes que han assistit a un total de sis representacions, que han tingut lloc durant tres dies a l’Auditori Higini Anglès.

L’obra ha permès als escolars endinsar-se en el món de la música d’una manera lúdica i creativa. Alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus han creat l’escenografia de l’espectacle, que han representat, amb interpretacions musicals dalt de l’escenari, un total de 13 professors del Conservatori, a més de l’actriu i directora del muntatge, Georgina Llauradó.

La iniciativa, adreçada a alumnes de 3r i 4t de primària, ha comptat amb la participació activa de les escoles que han treballat diferents materials relacionats amb la música, a partir d’un dossier pedagògic elaborat per l’equip docent del Conservatori de Música de la Diputació a Reus.