Entrevista a Jordi Vinyals, alcalde de La Selva del Camp

Jordi Vinyals, alcalde de La Selva del Camp. CEDIDA

Quina valoració fa d’aquests primers mesos de mandat?

Hem repetit pacte de govern amb les mateixes persones del mandat anterior. El pacte va funcionar correctament i això ens va decidir a seguir amb una majoria de govern que doni estabilitat i governabilitat a l’Ajuntament. Seguim treballant en el model de poble i projectes que ja teníem engegats i també incorporant noves idees per aquest quatre anys. La valoració és totalment positiva.

Quins són els projectes indispensables pel 2020?

El més important serà l’ampliació de la Residencia Pública El Vilar. És una necessitat del poble i cal donar-li resposta. Per 2020 hem de tenir el projecte constructiu, licitat i adjudicat. Això ens permetrà iniciar les obres el 2021. Unes obres complexes, ja que l’ampliació haurà de conviure amb totes les persones usuàries dels serveis de residència i del centre de dia.

En l’àmbit local, què canviaria del 2019?

La conscienciació de la importància del Medi Ambient. Millorar els nivells de recollida selectiva, treballar per una gestió energètica més neta i sostenible. La defensa del terme i del seu paisatge.

Què és el que més li agrada del Nadal?

La festa dels més petits. La il·lusió que desprenen i que fa que aquests dies siguin ells els veritables protagonistes. Totes aquestes petites persones que representen el futur més immediat de la Selva.

Quin regal li faria al seu municipi?

Un pressupost municipal que permeti gestionar correctament els recursos de la Selva del 2020.