Entrevista a Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils

Camí Mendoza, alcaldessa de Cambrils: Foto Cedida.

Quina valoració fa d’aquests primers mesos de mandat?

Els primers mesos han servit per posar les bases dels 4 anys de govern. Aquests mesos de l’any sempre són molt intensos i laboriosos perquè es redacten les ordenances i es prepara el pressupost. A més, Cambrils és un municipi turístic i sempre es comença el mandat en plena temporada alta. Tot i això, el període d’adaptació amb les noves regidores i els nous regidors ha estat ràpida. Per aquest motiu ja a mig setembre vam presentar el Pla d’Acció Municipal.

Quins són els projectes indispensables pel 2020?

Preferiria parlar de projectes de mandat perquè són projectes d’envergadura i es fa difícil posar dates. L’avinguda de l’Esport, l’obertura i consolidació de l’Oficina de l’Habitatge i l’impuls definitiu de Ràdio Cambrils en serien alguns.

En l’àmbit local, què canviaria del 2019?

Sempre hi ha coses a millorar però durant el 2019, tot i estar a cavall de dos mandats, hem pogut acabar i començar projectes nous molt importants. En faig un balanç positiu.

Què és el que més li agrada del Nadal?

La Nit de Reis. Sempre m’ha agradat molt perquè és una nit d’il·lusió. És la nit de l’any que es respira més emoció, els petits ens transmeten aquesta il·lusió que tanta falta ens fa.

Quin regal li faria al seu municipi?

El millor regal és seguir treballant amb el màxim interès, dedicació i honestedat per millorar la qualitat de vida de les cambrilenques i els cambrilencs.