És notícia

Pas enrere del Reus davant del Huesca

Avatar photo

El partit ha tingut lloc avui a les 18.00 h a l'Estadi Camp Nou Municipal

Avui diumenge 9 d’abril, s’ha disputat el partit del Club de Futbol Reus Deportiu contra el Sociedad Deportiva Huesca a les 18.00 h a l’Estadi Camp Nou Municipal. Es tracta de la 33a jornada de LaLiga 1,2,3. La victòria ha estat per l’equip visitant per 0-1.

En començar el partit, hi ha hagut diverses jugades sense perill i, en el minut 21, l’àrbitre ha tret la primera groga del partit al jugador de l’equip visitant Gonzalo Melero. El joc ha continuat sense cap canvi al marcador fins a arribar a la segona meitat.

A l’inici de la segona part, al minut 53, l’àrbitre ha tret una altra groga a Jair Amador del Huesca i tres minuts després li ha tret una al jugador reusenc Aritz López Garai. En el minut 68, ha caigut una altra groga per a Ramon Folch i, en el minut 80, hi ha hagut dues grogues més, una per a Kilian i una altra per a Samuel, ambdós del Huesca. S’ha arribat al minut 90 i, en el primer minut de temps extra, ha marcat l’equip visitant; ha estat Samu Saíz amb un xut des de fora l’àrea, qui ha aconseguit ficar el marcador 0-1.

Així doncs, ha acabat el partit amb la victòria del Huesca gràcies a un gol en el últim moment.