El Palau Bofarull és l’escenari d’un dels primers actes de la Setmana Santa a Reus

Es tracta de l'exposició 'Els inicis del Sant Sopar, 75 anys després', la qual ha congregat un nombrós públic

El Palau Bofarull de Reus acull fins al dia 31 de març l’exposició Els inicis del Sant Sopar, 75 anys després. A través de documents, fotografies i diferents objectes, la mostra fa un recorregut pels orígens i els primers anys de vida de la Confraria Sant Josep i Sant Jaume “Sant Sopar”, que enguany celebra el seu 75è aniversari.  L’exposició, inaugurada aquest divendres al vespre, és un dels primers actes relacionats amb la Setmana Santa reusenca d’aquest 2017.

El diputat de Cultura, Joan Olivella va presidir l’acte d’inauguració de l’exposició, que va comptar amb l’assistència de nombrós públic i la presència de la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Reus, Dolors Sardà, del president de l’Agrupació d’Associacions de Setmana Santa de Reus, Josep Domene, de la presidenta de la confraria, Maria dels Àngels Pallejà i del prior de la Prioral de Sant Pere, Mn. Joan Antonio Cedó.

A la mostra es poden veure, entre d’altres, diferents documents antics -alguns inèdits- sobre els primers moments de la creació d’aquesta confraria, fotografies corresponents a les dècades dels 50 i 60, o el primer estendard de l’agrupació.