Aquest Nadal, La Fira Centre Comercial sorteja 500€ en targetes regal

La Fira Centre Comercial va donar inici el passat 27 de desembre a la seva campanya nadalenca amb la tradicional encesa de llums, coincidint amb l’enllumenat dels carrers comercials de la ciutat. Les celebracions es prolongaran fins al 5 de gener sota el lema “Hola Nadal, Adéu 2020” en clara referència a la necessitat d’acabar aquest any tan estrany i difícil a tot el món.

Les xarxes socials jugaran un paper molt especial en aquesta campanya. A través dels seus canals digitals, La Fira Centre Comercial ha preparat un Nadal ple de sorpreses, jocs i premis. En diversos sortejos setmanals, La Fira regalarà 4 targetes regal valorades en 50 € i 15 en 20 € per bescanviar en els establiments de centre entre els que interactuïn via Facebook, Twitter o Instagram. La campanya enguany es presenta diferent però igualment plena de màgia.

La mecànica dels sortejos es presentarà setmana a setmana i suposarà una forma amena i interactiva de participar en les accions del Centre Comercial. La comunitat online de La Fira, en constant creixement, ja ha demostrat en diverses ocasions el seu esperit participatiu, com va succeir amb els sortejos d’estiu. En el cas del Nadal, la terrassa hi jugarà un paper important, així com els comentaris i fotos etiquetades dels usuaris.

A més, La Fira, Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI de el Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió activa d’actius, ha transmès de manera especial a través d’un vídeo en xarxes socials un missatge d’esperança i il·lusió de cara a la reobertura de el Centre recordant que les més de 50 empreses, autònoms i emprenedors que tenen allà el seu negoci tenen moltes ganes de retrobar-se amb els seus clients i el públic en general. En aquest sentit, La Fira Centre Comercial també recorda a les xarxes que, com ha passat fins ara, se seguirà treballant per garantir que en aquest espai hi hagi la màxima seguretat en tots els sentits per aconseguir que els seus visitants estiguin tranquils i ben atesos.

La Fira Centre Comercial saluda al Nadal, acomiada al 2020 i donarà la benvinguda a un any nou amb el desig que arribi ple de canvis i la normalitat que aquest any s’ha perdut arran de l’Covid19.