Dimarts, 19 de març de 2024
És notícia

Reus prepara el programa d’actes de les festes de la Misericòrdia 2022

Avatar photo

Misericòrdia 2022 tornarà a lluir amb activitats per a tots els públics i de totes les edats

L’Institut Municipal Reus Cultura prepara el programa d’actes de les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia 2022 amb la mirada posada en les persones que hi participen, tant de públic com formant-ne part, de la mateixa manera que ho fa el cartell d’enguany, obra de l’il·lustrador Albert Asensio.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que “es mantenen els actes tradicionals, que són els que formen el gruix de la programació, i encara estem rebent propostes de diferents col·lectius i entitats per anar tancant el programa, però volem que sigui una festa en la que l’important és la gent”.

Misericòrdia 2022 tornarà a lluir amb activitats per a tots els públics i de totes les edats i, segons ha explicat el regidor “tornarem a veure els actes tradicionals en els formats habituals i recuperant el carrer.

El programa es concentra el cap de setmana previ a la festivitat i els dies 24 i 25 de setembre. L’exposició de Bonsais es farà al Jardí de la Casa Rull del 16 al 25 i l’espectacle “De Reus al Cel” de l’Orfeó Reusenc el dia 16. També estan tancades les dades de l’Aplec Baix Camp, el dia 18; la Trobada de Gegants, el dia abans, el 17 de setembre; la Diada Castellera, el dia 24; A Reus Correfoc, que passa al dia 23, just després del Seguici Petit, o les havaneres, el 18 de setembre.

Les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia comencen oficialment el dia 21 de setembre, amb el Lliurament dels Guardons de la Ciutat, un acte que es realitzarà com cada any al Saló de Plens de l’Ajuntament, i finalitza el dia 25, Dia de la Mare de Déu de Misericòrdia, amb els actes tradicionals al voltant del Santuari i les Baixades del matí i de la tarda.

Albert Asensio
El cartell que il·lustrarà la Misericòrdia 2022 ha estat un encàrrec a Albert Asensio. Estudia disseny gràfic a l’EADT. Més tard, realitza un postgrau d’il·lustració a l’Eina Barcelona (2006-2007) i 2 cursos de dibuix i pintura a Central Saint Martins College of Art and Design, Londres al 2009.

Al 2007 comença a treballar com a il·lustrador per editorials com Anaya, Joventut, Random House Mondadori, Teide, Cruïlla o Planeta i diaris com La Vanguardia.

Fins ara ha rebut un Laus de Bronze pel cartell de Fira Tàrrega 2010 (disseny gràfic de l’estudi Miquel Puig), un premi amb el llibre Kim de Rudyard Kipling, Editorial Joventut del Banco del Libro de Venezuela 3 Premis Junceda; per millor coberta de llibre, millor publicitat i millor il·lustració científica respectivament, i Premi Llibreter 2017 a àlbum il·lustrat amb el banc blau editat per Babulinka books.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Olot aposta per la sostenibilitat a les Festes del Tura

Notícia següent

Noves activitats per aquest cap de setmana al Port de Tarragona

Notícies relacionades