El Casal de les Dones exposa «Trossets de Reus», de Josep M. Munté

S’inaugura aquest divendres, 10 de juny a les 19:00h

L’exposició «Trossets de Reus», de Josep M. Munté, s’inaugura aquest divendres, 10 de juny a les 19:00h a la sala Rentadors del Casal de les Dones  en un actes presidit per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i amb la participació de a regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores.

L’exposició acull una trentena de quadres de l’artista, els quals mostren les visions personals de diferents parts de Reus com la festa major, o racons coneguts o no tan coneguts de la ciutat. Amb motiu de la seva inspiració en la festa major, un dels seus quadres centrals és un llenç en fusta de 3 metres que representa la plaça de Mercadal de festa, amb imatges dels castells i dels diables. La mostra també inclou paisatges de mar, imatges del cafè, de persones en bicicleta entre d’altres.

Josep M. Munté, nascut a Reus i veí del barri del Carme on té la seu el Casal de les Dones, plasma aquesta visió personal amb traces lliures i disperses, construint més tard el detall d’una obra  carregada de personalitat. Munté ha exposat tant a nivell local com de Catalunya i exportant la seva obra a Paris, Toronto, la Tosacana o Brusel·les.

L’exposició es podrà gaudir des fins al 30 de juny en horari del Centre Cívic del Carme.