L’Ajuntament de Cambrils homenatja a una treballadora i dos treballadors jubilats el 2021

L’alcaldessa de Cambrils, Oliver Klein, ha presidit l’acte aquest migdia a la Sala de Plens de l’Ajuntament

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, ha presidit avui l’acte d’homenatge a una treballadora i dos treballadors que s’han jubilat al llarg d’aquest any 2021. Per motius personals i de la pandèmia, dues de les tres persones homenatjades no han pogut assistir presencialment a l’acte, però l’Ajuntament els farà arribar l’obsequi commemoratiu en els propers dies.

L’acte ha comptat amb la presència de la homenatjada Maruja López Flores, bona part dels regidors i regidores de l’Ajuntament i també alguns companys i companyes de feina que l’han volgut acompanyar en un dia tan especial.

En els parlaments, l’alcalde ha agraït els serveis prestats a les tres persones que s’han jubilat enguany, els ha desitjat molta felicitat en aquesta nova etapa de la vida i ha dedicat unes paraules a cadascun d’ells, repassant alguns aspectes personals i professionals de la seva trajectòria. Maruja López Flores es va jubilar l’estiu passat després de més de 15 anys de treballar com a conserge al Centre Cívic Les Basses. Els altres dos homenatjats, que no han pogut assistir a l’acte, són un oficial de primera electricista de la brigada municipal que va entrar a l’Ajuntament el 1980 i un tècnic informàtic que s’hi va incorporar el 1994.

Els obsequis de comiat d’enguany són el llibre “Cambrils desaparegut”, publicat a principis d’any per Gerard Martí i Pedro Otiña; una làmina de la il·lustradora Marta Nolla, i una peça de ceràmica creada per l’artista Dolors Ortuño que reprodueix la Torre del Port, l’Ermita i el portal del carrer Major.