Denuncien larves i males olors a la plaça de la Vila de Cambrils

La plaça de la Vila de Cambrils està en el punt de mira dels propietaris dels comerços i restaurants de la zona, així com dels veïns que passen estona a l’espai, per les males olors i per l’aparició de larves d’abellot.

Segons els comerciants, aquests problemes vindrien dels primers pisos del bloc, que porten ocupats des de fa més de 2 anys i no tenen subministrament d’aigua. Per tant, els inquilins han de fer viatges amb garrafes per tal de tindre aigua i també podria haver-hi una qüestió amb les canonades, segons avança el Diari Més. Encara que els inquilins dels habitatges no portin cap mena de problema al barri, segons asseguren diverses fonts, el cert és que les males condicions afecten a tota la zona.

Després d’analitzar les larves s’ha arribat a la conclusió que són larves cua de rata que acostumen a viure en aigües estancades. Però l’empresa de la neteja de l’Ajuntament no va trobar cap mena de desajust en les canonades de la zona i, per tant, s’ha descartat que la problemàtica fos a causa dels conductes públics.

La situació és preocupant pels veïns i els comerciants de la zona, que cada nit han de col·locar cinta adhesiva als baixos de les portes per evitar l’accés dels animals i que han d’estar en diferents ocasions del dia escombrant per tal de treure les larves que entren als negocis.